BREAKING NEWS

Sad! Valentina Leskaj loses dear man from coronavirus: Today is a very difficult day for me

Sad! Valentina Leskaj loses dear man from coronavirus: Today is a very difficult
x

Shëndeti

Chamomile, how to use it for the stomach, immunity, skin

Chamomile, how to use it for the stomach, immunity, skin

Tea, especially chamomile, is part of the ideal moments of spiritual and physical calm. Unlike green or black tea, chamomile comes from a beautiful flower, which has the calming and stimulating ability of sleep. The flower contains flavonoids that are partly responsible for promoting sleep. Apple-flavored fruit-like herbal tea is delicious and has therapeutic value. Dried chamomile flower fights inflammation, mold, ulcer and contains many antioxidants.

Below you will discover ways chamomile tea can improve your health.

Against stomach aches

Chamomile tea is an ideal cure against stomach aches because it contains substances that fight inflammation. Drink tea in the morning and at dinner against pain.

Promotes sleep

Drink a cup of chamomile tea 30 minutes before going to bed. Tea has a calming effect and removes worries that leave you sleepless.

Migraine

Once you feel the migraine knock, drink a glass of chamomile tea. It is important to drink tea when the pain has just started and not when it is at its peak.

casing

Warm chamomile tea is recommended against the pain and symptoms of irritable bowel syndrome. It also works against gas and bloating.

For a strong immunity

If you regularly get the flu or cold, then drink one or two cups of chamomile tea a day. This tea significantly destroys the bad bacteria in the body.

Kundër të djegurave

Egjiptianët dhe Grekët e lashtë e përdornin kamomilin edhe për të shëruar plagët dhe të djegurat në lëkurë. Përdoreni çajin në kompresa dhe vendosini ato në zonat e lënduara të lëkurës.

Kundër rrathëve të zinj

Përdoreni çajin kundër rrathëve të zinj. Çaji largon inflamacionin në lëkurë, e freskon dhe i jep asaj më shumë gjallëri. Përdorni bustina organike ose kompresa për të qetësuar sytë.

Zbardhja e lëkurës
Kamomili e ushqen dhe e zbardh lëkurën. Zieni dy bustina organike në një çajnik dhe qëndroni sipër avullit të lëshuar duke mbuluar kokën me peshqir. Kjo do ju qetësojë dhe do zbardhë lëkurën.

Parandalon aknet

Kamomili është plot me antioksidantë që luftojnë radikalet e lira. Rrjedhimisht ai rekomandohet kundër akneve, për hapjen e poreve dhe largimin e baktereve.

Kundër enjtjeve

Drink a few cups of tea to soothe muscles or make tea compresses to soothe and soothe swelling in the limbs.

Lowers blood sugar

Scientific research confirms that drinking one or two cups of chamomile tea is an effective way to lower blood sugar, improve eyesight, nerves and kidney function.

Skin irritations

Sunburn, blemishes, eczema, and insect bites can be soothed and cured with chamomile tea.

Muscle contractions

Chamomile tea soothes muscles because it contains glycine. This substance calms the nerves and is also useful against anxiety and stress.

Other uses of chamomile tea

With chamomile tea you can take a bath, use it for gargling against inflammation in the mouth and throat but also use it in steam.