BREAKING NEWS

Spartak Braho slightly measures Meta: What the president is doing has not happened in any country in the world

Spartak Braho slightly measures Meta: What the president is doing has not
x

Shëndeti

Remove mental and physical fatigue, these foods should not be separated from your daily diet

Remove mental and physical fatigue, these foods should not be separated from

Fatigue may not be a medical issue, however it does have an impact on our lives.

It negatively affects work, family and social relationships.

Causes of fatigue can be psychological and physical.

Physical fatigue is usually triggered by the presence of diseases such as anemia, diabetes or tumors.

Fatigue for psychological reasons is driven by stress, lack of sleep, anxiety, depression.

Fortunately fatigue can be relieved thanks to some lifestyle changes.

Fatigue Cures

Warm Milk

A glass of warm milk during the day can give freshness to the body and brain.

You can also drink a glass of milk in the evening for a restful sleep.

You can also add a pinch of cinnamon powder to it.

The latter also helps to keep blood pressure under control and relieve mental stress.

Dates of Arabia

By eating three or four Arabian dates accompanied by warm milk, you will give the body the missing energy.

Arabian dates are very good for meeting the body's needs for some nutrients.

Moreover they are ideal to relieve pain.

Physical Activity

Walking and exercise are recommended to treat and relieve fatigue and numbness.

Through physical activity however small, you can regain the missing energy.

The data show that 60% of people feel more energetic after exercise or physical activity.

Other Anti-Fatigue Treatments

Sipas të dhënave të AgroWeb.org, duhet të keni parasysh edhe rekomandimet e mëposhtme.

Hani Shëndetshëm

Studimet, të cilave u referohet AgroWeb.org, kanë treguar se acidet yndyrore Omega-3 përmirësojnë funksionet e trurit, humorin dhe janë thelbësorë kundër plogështisë së mesditës.

Energjia Do Ushqim

Nëse dëshironi të përmirësoni energjinë tuaj çdo ditë, zëvëndësoni proteinat shtazore me ato bimore.

Proteinat bimore janë të dobishme për bakteret e mira në aparatin tretës dhe forcojnë imunitetin.

Ato kanë aftësinë të përmirësojnë humorin.

Agroweb.org do t’ju rrëfejë menunë e një dite ideale pa lodhje.

Mëngjesi

Një lëng me fruta pylli.

Përzieni në mikser gjysmë gote me fruta pylli, avokado dhe dhe një gotë qumësht soje.

Ky lëng do t’ju plotësojë nevojën për fibër dhe proteina dhe do të mbajë nivelet e sheqerit në gjak të qëndrueshme deri në drekë.

Lunch around 12.00-13.00

Lentil soup and green salad.

Lentils and green salads are a fantastic combination that provides protein, fiber, iron, potassium, zinc, folate and many more.

The afternoon

Fruits and nuts. This fantastic duo is the right balance of carbohydrates, proteins and fats that will give you strength until the afternoon.

Dinner at least 2 hours before bedtime

Vegetables. Combine a few beans, green salad, tomatoes, avocado in a thin corn pie.

This is a light and ideal meal for dinner./ AgroWeb.org