BREAKING NEWS

March 7 / Prime Minister Rama starts the day with a special wish for teachers: I assure you that ...

March 7 / Prime Minister Rama starts the day with a special wish for teachers: I
x

Shëndeti

Protects heart, brain and fights tumors, this is oil with incredible health values, learn how to use it

Protects heart, brain and fights tumors, this is oil with incredible health

Flaxseed oil offers a number of benefits to the human body.

It is known for its ability to reduce inflammation, prevent heart disease and reduce the risk of developing tumors.

However, the use of this oil is associated with side effects so you need to be careful.

Do not overdo it with the quantity. One teaspoon a day is enough.

The Health Benefits of Flaxseed Oil

This oil is rich in omega-3 fatty acids, healthy proteins, fiber, phenols and minerals such as magnesium and calcium.

Inflammation and Tumors

The fatty acids in flaxseed oil are effective in alleviating inflammation, which is the starting point of many diseases.

It also contains beneficial substances and antioxidants that fight tumors, especially breast cancer.

Alpha linolenic acid is known for its ability to slow down the growth of harmful cells and destroy them.

Heart and Stomach Health

Studies, referenced by AgroWeb.org, have confirmed that omega-3 fatty acids in the oil in question maintain heart health and prevent diseases that threaten it.

Flaxseed oil has a laxative effect and helps against constipation.

This oil improves stomach health and bowel movement.

peelings

The acids found in flaxseed oil improve the health and appearance of the skin.

They fight cell inflammation and improve skin regeneration.

Mbipesha

Vaji i farës së linit përmirëson shëndetin tretës, detoksifikon organizmin dhe ndihmon kundër rënies në peshë.

Ky vaj mundet të mbajë nën fre urinë dhe rrjedhimisht e ndihmon njeriun të konsumojë më pak kalori.

Efektet Anësore të Vajit të Farës së Linit

Ky vaj nuk mund të përdoret në gatim dhe duhet ruajtur në frigorifer.

Ai mund të aplikohet në lëkurë ose ta përzieni me kremin tuaj të preferuar.

Vaji mund të merret edhe në formën e kapsulës.

Megjithatë, vetëm një mjek profesionist mund të rekomandojë formën e duhur të suplementit dhe ndërveprimin e tij me medikamente të tjera.

Konsumi në doza të larta i këtij vaji mund të shkaktojë diare dhe alergji.

Vaji i farës së linit mund të ketë ndikim negativ në shëndetin e një gruaje shtatzënë.

Konsumi i këtij vaji tek fëmijët është i rekomanduar vetëm në doza të vogla.

It is not recommended for people who need to undergo surgery./ AgroWeb.org