BREAKING NEWS

Spartak Braho slightly measures Meta: What the president is doing has not happened in any country in the world

Spartak Braho slightly measures Meta: What the president is doing has not
x

Shëndeti

Enable better blood circulation and fight thrombosis, these are natural cures that are easily prepared at home and with immediate effects

Enable better blood circulation and fight thrombosis, these are natural cures

According to experts, blood clots in the veins otherwise known as thrombosis have a negative impact on the whole organism.

Blood clots can cause ischemia and cardiac arrest, say studies cited by AgroWeb.org

Excessive accumulation of red blood cells in a single place is caused by anemia, cardiovascular disease, cholesterol, high blood pressure, liver disease and overweight.

The Best Foods For Blood Circulation

Flax seeds

These seeds are rich in omega-3 minerals and fatty acids which improve blood circulation and prevent its clotting.

You can use them in different dishes.

Red Pepper

Red pepper has a natural ability to dilute the blood.

However, its excessive consumption causes other problems, so AgroWeb.org advises that every step in this direction should be done in consultation with a doctor.

Turmeric

Turmeric is a magical spice.

It contains curcumin, a substance that cleanses the blood and prevents it from clotting.

Moreover, saffron soothes pain.

You can find it in supermarkets or herbal medicine shops.

Drink a tablespoon of saffron dissolved in a glass of warm milk to treat blood clots.

Columbine Fluid

Columbine is rich in vitamin C and iron, two ingredients that cleanse the blood and prevent it from clotting.

Çaji I Kanellës

Kanella përmirëson qarkullimin e gjakut por edhe trajton probleme të tjera të brendshme dhe të jashtme të organizmit.

Kanellën mund ta konsumoni çdo ditë si çaj, por nuk duhet ta teproni sepse në të kundërt do të dëmtoni veshkat.

Qepa

Qepa luan rolin e një holluesi natyral të gjakut.

Ekspertët rekomandojnë që njerëzit që vuajnë nga problemet kardiovaskulare duhet të hanë qepë çdo ditë.

Qepa zgjeron arteriet dhe lejon gjakun të qarkullojë pa asnjë pengesë.

Lëngu I Spinaqit

Kjo barishte është e pasur me vitaminë K e cila parandalon mpiksjen e gjakut.

Spinaqin mund ta përfshini në sallata dhe gatime të ndryshme, ose ta pini si lëng duke shtrydhur gjethet bashkë me fruta te gjelbra.

Çaji I Xhenxhefilit

Xhenxhefili përmban disa substanca dhe acide që eliminojnë trombozën.

Xhenxhefili duhet pirë si çaj dy herë në ditë, pas konsultës me mjekun.

Boil 1 cm sliced ??ginger in a glass of water.

Rigoni

Oregano has soothing and healing abilities.

It is rich in antioxidants which inhibit the formation of thrombosis.

Use it in cooking or boil a teaspoon of dried oregano in a glass of water and drink it several times a week.

Careful

From AgroWeb.org it is advisable to consult a doctor to get the right treatment against blood clots./AgroWeb.org