BREAKING NEWS

"The Alibeaj group is being sponsored by the government", the journalist breaks the statement and uncovers the behind-the-scenes

"The Alibeaj group is being sponsored by the government", the
x
BREAKING NEWS

"The immunity of..."/ Journalists reveal the hard details about cocaine in Fier: The leaders can no longer live peacefully

"The immunity of..."/ Journalists reveal the hard details about
x
BREAKING NEWS

Massive cocaine in Fier, the journalist reveals the sensational details: Here's how long he was in Albania, it was intended for...

Massive cocaine in Fier, the journalist reveals the sensational details:
x
BREAKING NEWS

Drugs in Frakull i Fieri, the journalist raises doubts and warns: The groups are becoming sophisticated, SPAK works with a double standard

Drugs in Frakull i Fieri, the journalist raises doubts and warns: The groups are
x
BREAKING NEWS

Looking for the Municipality of Tirana, the PD candidate surprises: I will not vote for anyone in the primaries, the opposition is heading towards shame

Looking for the Municipality of Tirana, the PD candidate surprises: I will not
x
BREAKING NEWS

Impressive views, Burj Khalifa "wears" Red and Black to congratulate the Independence of Albania (VIDEO)

Impressive views, Burj Khalifa "wears" Red and Black to congratulate
x
BREAKING NEWS

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the details are disclosed

The official himself confirms it, the minister is threatened with life, the
x
BREAKING NEWS

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat it with contempt and disdain

Lawyer Njjela issues a strong appeal: If you see one, never approach it, treat
x

Shëndeti

Every girl's dream, here are 10 tips to protect your face from aging

Every girl's dream, here are 10 tips to protect your face from aging

We all know that keeping hydrated and hydrated is a must. A few basics every day make it easy. Staying hydrated is easier than you think.

Dry skin becomes itchy, dull and inflamed. Dry skin has harmful consequences and dehydration causes premature aging. We all want to avoid sagging and wrinkled skin.

Dry skin is also more exposed to free radicals and other external aggressors. Moisture is vital to protect your natural skin barrier.

The silver lining is that it is very easy to keep your skin glowing.
Here are some simple tips to do every day.

1. Drink enough water

Drinking your daily dose of water is very important. Drinking enough water is essential for your digestive and skin health.

Water hydrates your entire body inside and out. Blowing a lot of water won't reverse the damage already done, but consistency is key here.

Drinking water every day improves the appearance of your skin and the skin layer.

2. Limit your hot steamy showers

Hot water strips your skin of its natural defense system. The heat breaks down the necessary oils and lipids that your skin uses to protect itself.

Hot water evaporates faster. This is why your skin feels dry after you get out of the shower. It shortens the absorption time for your skin products.

You don't need to take a cold shower, but very warm showers or baths are hard on your skin.

3. Use a gentle wash

Many beauty products contain harsh stripping ingredients such as alcohol. A stripping wash removes all of your skin's natural oils. Go for a gentler wash that removes all impurities but still protects your skin's barrier.

4. Get enough sleep

Gjumi i bukurisë është çelësi. Gjumi rigjenerues kontribuon në përmirësimin e shëndetit. Shëndeti juaj ka një ndikim të drejtpërdrejtë në mënyrën se si lëkura juaj shkëlqen. Shëndeti i mirë tregon strukturën dhe ngjyrën e shëndetshme të lëkurës. Mungesa e gjumit mund të përshpejtojë procesin e plakjes.

Gjumi i mjaftueshëm është thelbësor për shëndetin dhe mirëqenien tuaj.

5. Eksfolioni

Eksfoloni shpesh për të parandaluar shpërthimet dhe për të nxitur përthithjen e produkteve tuaja. Eksfolimi është i shkëlqyer për të promovuar qarkullimin e shëndetshëm të qelizave të lëkurës dhe për të hapur poret. Nëse keni probleme me qimet e rrënjosura ose lëkurën e krisur dhe të kruar, eksfolimi është një ndryshim i lojës.

Nëse keni lëkurë të ndjeshme ose keni kushte të caktuara të lëkurës, filloni ngadalë. Filloni me eksfolimin një herë në javë dhe rriteni në frekuencën tuaj të kërkuar. Jo të gjitha llojet e lëkurës mund të përballojnë eksfolimin çdo ditë.

6. De-stres

DE-STRESI.

Stresi është një nga fajtorët më të mëdhenj me efekte shkatërruese në shëndetin tuaj. Lëkura jonë pasqyron atë që po ndodh brenda. Stresi mund të shkaktojë inflamacion të madh në trup.

Inflamacioni katapulton kushtet ekzistuese të lëkurës.

Zhdukja e stresit mund të jetë e vështirë në jetën tonë të ngarkuar dhe të tensionuar. Duhet të kënaqeni me pak kujdes për veten. Gjeni kohë për një banjë relaksuese me pak kripë banje për të qetësuar muskujt tuaj. Jini egoist kur bëhet fjalë për kujdesin për veten tuaj.

Luaj muzikë

Merrni frymë ngadalë dhe thellë.

Bëni disa shtrirje ose kërceni sikur askush nuk po ju shikon.

Heqja e stresit mund të nënkuptojë futjen e teknikave të vogla që bëjnë një ndryshim të madh.

7. Përdorni produkte hidratuese me cilësi të lartë me përbërës cilësorë

Cilësia e përbërësve në produktet tuaja ndikon në efekt. Përbërësit me cilësi të lartë përthithen më lehtë në lëkurën tuaj. Shumë nga produktet e disponueshme përmbajnë përbërës mbushës. Përbërësit e mbushësit nuk kanë gjithmonë përfitime për lëkurën tuaj.

8. Mos i teproni me produktet tuaja

Përqendrohuni në përbërësit kryesorë që do të përfitojnë lëkurën tuaj.

Përdorimi i tepërt i produkteve tuaja mund të bëjë më shumë dëm sesa mirë.

Aplikimi i produkteve hidratuese të lëkurës shumë shpesh do të shkaktojë puçrra fytyre, çarje dhe pore të bllokuara. Përdorimi i tepërt i produkteve hidratuese mund të rrisë ndjeshmërinë, lëkurën e thatë dhe të shurdhër.

Lëkura e hidratuar ndalon së prodhuari vajrat e saj me kalimin e kohës duke e tharë lëkurën tuaj. Kjo quhet edhe plastifikimi.

9. Përdorni produktet tuaja në lëkurë të lagur

Për të përmirësuar përthithjen e produkteve tuaja hidratuese, bëni dush të vakët ose banjë. Pas banjës ose dushit, lyejeni lëkurën me peshqir në mënyrë që lëkura juaj të ndihet ende e lagur.

Thani lëkurën tuaj me kujdes. Ndërsa lëkura juaj është ende e lagur, aplikoni produktet tuaja hidratuese me cilësi të lartë.

10. Një dietë e ekuilibruar

Ajo që vendosni është ajo që merrni. Një dietë e kujdesshme mund të mungojë në rutinën tuaj të lëkurës.

Diet choices for healthy skin:

fatty acids,

antioxidants

and hydrating foods.

All of these are great for your skin.

Without a proper and balanced diet, the best beauty products won't do you any good.