BREAKING NEWS

Over 3 thousand tests! Here are how many new cases of COVID were registered in the last 24 hours in Albania, revealing the cities where the coronavirus is making a name for itself

Over 3 thousand tests! Here are how many new cases of COVID were registered in
x

Shëndeti

Cleanses the whole body, strengthens the immune system, protects the heart and unlocks the airways, a treatment with only 2 ingredients that works wonders for health

Cleanses the whole body, strengthens the immune system, protects the heart and

The airways are regularly exposed to toxins, viruses and bacteria which can cause a variety of diseases.

The task of the immune system is to protect us against them thanks to the production of antibodies.

However there are times when the respiratory system needs extra help to withstand successive attacks.

The truth is that even if a person follows a healthy diet or lifestyle, he can not escape air pollution, chemicals and other external factors.

Consequently, the person faces recurrent colds, coughs, airway blockages that can become chronic.

According to data from AgroWeb.org, one of the best cures for respiratory protection is oregano with olive oil.

Ingredients:

1 stalk of fresh oregano, or two teaspoons of dried oregano

1 cup tea with olive oil

Preparation :

Wash the oregano if it is fresh and let it dry.

If it is dry take two teaspoons of oregano

Then press into a container.

Transfer the crushed oregano to a glass jar and then add the olive oil.

Keep the jar in a cool, dark place for 2-3 weeks.

Every two days remove the lid and mix the ingredients with a wooden spoon.

When the oregano is sufficiently digested, drain and use the oil.

How To Use Oregano Olive Oil Cure

Sipas informacioneve të AgroWeb.org rekomandohet pirja e gjysëm luge çaji me këtë vaj esëll në mëngjes.

Nëse aroma është shumë e fortë, atëherë treteni në një gotë me ujë ose lëng frutash.

Në rast se vuani nga ndonjë sëmundje e rrugëve të frymëmarrjes merreni kurën jo vetëm në mëngjes por edhe në mbrëmje përpara gjumit.

Ky vaj mund të aplikohet edhe në lëkurë dhe në kraharor për të larguar bllokimin.

Kura duhet të përdoret për 2 javë deri sa shëndeti juaj të përmirësohet.

Vlerat E Kurës Së Vajit Të Ullirit Me Rigon

Kombinimi i rigonit me vajin e ullirit krijon një antibiotik natyral që lufton inflamacionin.

Kjo kurë është ideale për pastrimin e mushkërive dhe rrugëve të frymëmarrjes.

Vaji i ullirit dhe rigoni janë shumë të pasur me antioksidantë që pastrojnë organizmin nga radikalet e lira.

The cure makes the immune system stronger and improves blood circulation by supplying the body with magnesium, calcium and iron.

This cure is excellent for improving digestion and protecting cardiovascular health.

You can use it against headaches, muscle tension and others.

It is an excellent preventative measure without side effects./ AgroWeb.org