BREAKING NEWS

Coronavirus on the verge of extinction in Albania, here are how many people have been infected with Covid-19 in the last 24 hours, no loss of life

Coronavirus on the verge of extinction in Albania, here are how many people have
x
BREAKING NEWS

Medicine in mourning / The well-known Albanian doctor dies, his colleagues give the sad news: Great loss! (NAME + PHOTO)

Medicine in mourning / The well-known Albanian doctor dies, his colleagues give
x

Shëndeti

Drink a glass of orange juice every day and you will be surprised by what will happen to your body

Drink a glass of orange juice every day and you will be surprised by what will

Orange juice is among the most popular juices all over the world.

Drinking a glass of orange juice every morning is almost as popular as drinking a cup of coffee.

This is because you can easily prepare it at home, especially in Mediterranean countries where the warm climate gives citrus a fantastic taste.

In addition to being very tasty, orange juice is also rich in many values ??and vitamins.

These many vitamins that this fruit donates help prevent a variety of diseases dangerous to the body.

So in this article AgroWeb.org shows you five reasons why you should include orange juice in your daily diet.

Rich in vitamins and minerals

Orange juice is known as a great source of vitamin C, but not only.

This juice contains mostly folate, potassium, magnesium and protein.

All these vitamins and minerals help in the good health of the body and the whole organism.

Antioxidant

One of the hidden properties of this fluid is its ability to control the body's free radicals.

So it regulates and balances what are called the leading causes of heart disease, diabetes or cancer.

Orange juice contains a large amount of antioxidants such as flavonoids or carotenoids.

Making it a fantastic source of vitamins and minerals.

Prevents kidney stones

Gurët në veshka janë një sëmundje shumë e përhapur tashmë si tek burrat ashtu dhe tek gratë.

Ato mund të kthehen në një problem të vërtetë dhe të ndikojnë jetën e përditshme, pasi shkaktojnë dhimbje apo probleme të stomakut.

Një asgjësues natyral i këtyre gurëve në veshka është lëngu i freskët i portokallit.

Kjo pasi rrit pehashin në trup dhe shkrin gurët në veshka.

Kundër sëmundjeve të zemrës

Sëmundjet e zemrës apo ato kardiovaskulare janë problem serioz që kërcënojnë të gjithë globin çdo ditë.

Rreth 17 milion njerëz në të gjithë botën vuajnë nga sëmundje të kësaj natyre të cilat mund të jenë edhe vdekjeprurëse.

Shumë studime kanë treguar se për t’i mbajtur këto sëmundje larg, krahas një stili të shëndetshëm jetese shërben edhe lëngu i portokallit.

According to doctors, this juice not only improves good blood circulation, but also lowers bad cholesterol in the body.

Boosts the immune system

As it fights free radicals and has anti-inflammatory properties, orange juice is a very good way to fight chronic diseases.

So this fluid will function as a protector for the body against infections or external attacks.

Make sure you consume it fresh every morning to start the day with a dose of energy and health./ AgroWeb.org