BREAKING NEWS

Negotiations / European Parliament gives the GREAT NEWS for Albania

Negotiations / European Parliament gives the GREAT NEWS for Albania
x

Shëndeti

Find out the 6 things you should never add to your coffee

Find out the 6 things you should never add to your coffee

Coffee is one of the few drinks that almost everyone consumes regularly. Seventy percent of Americans drink coffee at least once a week and 62 percent of Americans drink coffee every day, according to the National Coffee Association.

You may already know that restaurants serve some of the healthiest coffees you can, for example, Dunkin's Butter Pecan Searl Frozen Coffee has 1,160 calories and 168 grams of sugar Studies do not say you should get your black coffee, but you should be careful what you put into your coffee especially since 67 percent of Americans consume coffee with additives such as sugar, cream, and sugar substitutes, according to a Public Health survey.

The same study found that these supplements accumulate 69 extra calories per day, with about 60 percent of them coming from empty calorie sugar. While researchers acknowledge that the number of extra calories from additives is small, if consumed daily and skipped, they can easily be added and contribute to weight gain.

Make sure your healthy cup of coffee stays that way by never adding any of the following ingredients.

1 -Cream lotions stored on shelves

They are certainly suitable for restaurants, but you should avoid that bowl of small room temperature creams if you are looking out for your health. To make shelf-stable lotions, manufacturers need to add synthetic additives as preservatives. One of the most commonly used additives is sodium phosphate. While considered GRAS (commonly known as safe) by the FDA, sodium phosphate is something you should pay attention to.

The Center for Science in the Public Interest (CSPI) placed sodium phosphate on its list of additives to cut, meaning "it is non-toxic, but large amounts may be unsafe or promote bad food." .

2 -Artificial sweeteners

The problem with coffee additives is that they add extra, often empty, calories to your daily diet.

So far, research on the safety of artificial sweeteners is mixed. While some studies have linked artificial sweeteners to weight loss support, Harvard Health concludes that other studies have found that regular consumption of artificial sweeteners can lead to the consumption of artificially flavored foods with fewer nutritional values ??as well as more foods loaded with sugar.

3- Creams

Ne nuk po flasim për qumështin e vërtetë apo kremin, por po flasim për ato kremëra me aromë. Jo vetëm që janë të ngarkuara me sheqer ku çdo lugë gjelle përmban 5 gram sheqer dhe kështu shtimi i tre lugëve barazohet me 15 gram sheqer për kupë, ato gjithashtu përmbajnë aditivë të dëmshëm për ju. Mendoni: vaj palme, i cili rrit nivelet e kolesterolit "të keq", aromë artificiale dhe carrageenan, i cili ka qenë i lidhur me shqetësimin e tretjes te disa njerëz.

4 -Shurupe me aromë

Shikoni informacionin ushqyes për pijet me aromë të çdo zinxhiri kafeje dhe menjëherë do të dini pse këto shurupa janë në listën tonë. Për shembull, në Dunkin, shtimi i shurupit të çajit Chai bën që përmbajtja e sheqerit në latte të kërcejë nga 7 gramë në 58 gramë!

5 -Kremëra me bazë vaji

Dieta keto mund të jetë jashtëzakonisht popullore tani, por vetëm sepse dieta miqësore me yndyrën ka qenë e lidhur me humbjen e peshës nuk do të thotë që gjithçka që përplaset me një etiketë keto është e mirë për ju.

Nëse nuk jeni në dietë keto (dhe madje edhe nëse jeni), duhet të kufizoni marrjen tuaj ditore të yndyrave të ngopura, të cilat kanë qenë të lidhura me probleme kardiovaskulare dhe shtim në peshë.

Kjo do të thotë që jo të gjithë ??kremrat mund të jenë për ju.

6 -Qumësht i kondensuar

Një përbërës i zakonshëm në Kafenë e Akullt Vietnameze si dhe pijet Spanjolle Café Canario, qumështi i kondensuar është një nga përbërësit jo të shëndetshëm që mund të shtoni.

Just two tablespoons of sweet condensed milk contains 22 grams of sugar and 130 calories, that’s just three grams, as much sugar as a bar of chocolate contains. Instead of sweetened condensed milk, try a sugar-free alternative.