BREAKING NEWS

The DP primaries, Julian Deda reveals: This is the main reason why I decided to run

The DP primaries, Julian Deda reveals: This is the main reason why I decided to
x
BREAKING NEWS

The murder at 'Kodra e Diellit', the journalist reveals new details: the author went a few days ago to study the place where he was going to execute Briken Sanaj, he was also fined by the police, but...

The murder at 'Kodra e Diellit', the journalist reveals new details:
x
BREAKING NEWS

The Kremlin takes the drastic decision, 'imprisons' Putin's collaborators inside Russia, the strong reason is revealed

The Kremlin takes the drastic decision, 'imprisons' Putin's
x
BREAKING NEWS

"For the first time we have a communication..."/ The journalist divulges details from the meeting in Brussels between the deputies of Albania and those of the EP

"For the first time we have a communication..."/ The journalist
x
BREAKING NEWS

"Two bullets in the chest, one in the head", according to the autopsy of the pregnant woman who was killed by her husband before giving birth

"Two bullets in the chest, one in the head", according to the autopsy
x
BREAKING NEWS

EU summit and the Western Balkans, President Vu?i? takes the drastic decision, the reason and details are clarified

EU summit and the Western Balkans, President Vu?i? takes the drastic decision,
x
BREAKING NEWS

December 6 summit/ Berisha makes serious accusations against Rama: He is the blackest representative of the Albanian mafia, we will show the European leaders that...

December 6 summit/ Berisha makes serious accusations against Rama: He is the
x
BREAKING NEWS

The Serbian writer surprises with the statement: Serbia has nowhere to go, it will recognize Kosovo, here are the goals of the government

The Serbian writer surprises with the statement: Serbia has nowhere to go, it
x

Sport

"Delirious, cynical, intriguing..."/ The legend of the Albanian National Team explodes against Reja, he also has a message for Armand Duka

"Delirious, cynical, intriguing..."/ The legend of the Albanian

Sokol Kushta, the famous former footballer of the National Team, through a status on his Facebook profile, touched on the hottest issue, that of coach Edy Reja.

The former Vlonia striker has exploded in accusations against the Italian, while there is also an appeal to President Armand Duka:

Mbas shiut thonë del dielli…Do presim të shikojmë reagimin e presidencës si do veprojë me zgjedhjen e trajnerit te ri..Por ne duhet të heqim dorë nga këta trajner delirante ..prepotente. cinik..dhe intrigante..ky trainer që në asnjë ndeshje nuk mori përsipër një herë të vetme mbi shpatulla gabimin e tijë, por e delegojë mbi të tjerët mbi lojtarët ,mbi barin e fushës ,mbi arbitrin por asnjëherë mbi vete ..tregon mungesë të theksuar karakteri dhe në këtë moshë që është….dhe si i pacipë pret që të vendosi presidenti për kontratën e re.. Presidenca duhet te zgjedhi një njeri punëtor..me karakter..luftarak..te respektoj popullin dhe mentalitetin shqipëtar..psh. ka trainer si Gatuzo..qe kur vajti në Greqi pagojë me lekët e tij rrogat e lojtarëve . I mbështeti dhe i doli në krahëne çdo momente .një njeri me zemër dhe me emër të madhe..qe do punën..prandaj duhet t’a shikoj mirë ke trainer do zgjedhim,se elementi dhe talenti në këta djem nuk na mungon..qe sa me shpejt ata tifoza që i kethyhen kurrizin dje ,te rikethehen sa më shpejtë me lojtarët tanë..