Sport

Gjasula with weight in the Hamburg rebuilding project, Abrashi still injured in Basel

Gjasula with weight in the Hamburg rebuilding project, Abrashi still injured in

The players of the National Team have returned since the end of March to their European teams, where they want to catch the required pace of the respective championships and have the chance to show their best sports values. But there are also footballers who are not having good moments, due to injuries and of course a part of the season matches have been lost due to the injuries they suffered in the National team matches. One of them is the defender Marash Kumbulla, who was injured in the match against Andorra and after doing the tests it was discovered that he has a meniscus injury and now he has to rest for many weeks, so he lost the duels of this edition. Meanwhile, Ledian Memushaj is also expected to miss all the matches of the current season, as he has suffered an injury and will be forced to undergo surgery. The recovery takes a long time and Memushaj will be in the dilemma of whether to return or play active football when he comes out of the rehabilitation situation in the summer. On the other hand, two midfielders who have made a name for themselves in Germany, Klaus Gjasula and Amir Abrashi, are going through different moments of their careers. Gjasula is trying to be the leader of Hamburg and with ambitions to return from league 2 to the first German league (Bundesliga), while Abrashi left Freiburg in January and became part of Basel in Switzerland. But he was unlucky after being injured and missing for many weeks, and even tried to gather the National Team in the World Cup qualifiers that took place at the end of March. are going through different moments of their career. Gjasula is trying to be the leader of Hamburg and with ambitions to return from league 2 to the first German league (Bundesliga), while Abrashi left Freiburg in January and became part of Basel in Switzerland. But he turned out to be unlucky after being injured and missing for many weeks, and even tried to gather the National Team in the World Cup qualifiers that took place at the end of March. are going through different moments of their career. Gjasula is trying to be the leader of Hamburg and with ambitions to return from league 2 to the first German league (Bundesliga), while Abrashi left Freiburg in January and became part of Basel in Switzerland. But he was unlucky after being injured and missing for many weeks, and even tried to gather the National Team in the World Cup qualifiers that took place at the end of March.

Gjasula with weight in the project of returning Hamburg to the elite

The end of this season sees Klaus Gjasula, the midfielder of the Albanian national team, to be in the race for a quick return to the Bundesliga. His Hamburg, for the third year in a row, seeks to return to the elite and for this reason strengthened the team in the summer with players who know what it is like to fight for this goal, approaching the Albanian footballer from the ranks of Paderborn. To ensure that the players were motivated beyond the sporting target, Hamburg also set significant bonuses for the climb and a few weeks before the end of the championship, when there are only 7 games left to play, it is learned that Gjasula plays for a check of 100 thousand euros. This is the amount that is set as a clause in his contract if the team manages to secure promotion to the Bundesliga, while there may also be a review of the financial parameters of his salary in the elite.

Mesfushori/ Abrashi ende në rikuperim tek Bazeli

Mesfushori energjik Amir Abrashi ka një kontribut thelbësor në përfaqësuese prej të paktën 6 vjetësh. Atë e ftoi për herë të parë ish-trajneri Xhani de Biazi dhe “motori” shtatshkurtër i Kombëtares ia doli të krijojë një profil të suksesshëm duke qenë titullar në shumicën e ndeshjeve të mëdha të ekipit kombëtar. Ai operon mirë me mesfushorët e tjerë dhe është lojtar i preferuar për trajnerët sepse ka disiplinim taktik të nivelit të lartë dhe di të përshtatet mjaft mirë me situatat e lojës dhe në të dy fazat e saj, si në mbrojtje dhe në sulm. Me pak fjalë, Abrashi është lojtar polivalent dhe kjo i ka dhënë atij mundësinë të jetë lojtar i domosdoshëm për përfaqësuesen. Në fakt, ndeshjet e fundit ai mungoi pasi është i dëmtuar. Kalimi tek Bazeli ishte i bujshëm, në një farë mase për të mbyllur karrierën, por një dëmtim e shokoi dhe tani do t’i duhet të rikuperohet. Kujtojmë që dëmtimet e kanë penalizuar shumë atë gjatë viteve të fundit, madje pak vite më parë qëndroi për gati një vit pa luajtur si pasojë re një dëmtimi shumë të rëndë. Gjithsesi, nëse do të rikuperohet shpejt dhe do të fitojë vend titullari me Bazelin, ai do ta ketë të garantuar ftesën në Kombëtare, pasi është futbollist që jep maksimumin e tij për ngjyrat kuqezi dhe lojtar që pëlqehet nga trajneri Edi Reja.