BREAKING NEWS

Negotiations / European Parliament gives the GREAT NEWS for Albania

Negotiations / European Parliament gives the GREAT NEWS for Albania
x

Sport

"Let him continue to search for his identity", Olsi Rama openly 'bites' Greg and the Tirana fans: I am ready to ...

"Let him continue to search for his identity", Olsi Rama openly

The director of the Partizan team, Olsi Rama, was yesterday invited to the sports show "Paso" and spoke without gloves about everything.

Only a few weeks ago, his nephew Greg Rama was invited to Top Albania Radio, to whom he mentions the fact why he chose to cheer for Tirana, while his uncle, Olsi is with Partizan.

Greg said that he himself has chosen the identity, while his uncle has chosen the ideology.

But how did Olsi receive this statement ?! Could he give a response to his nephew ?!

During the interview Olsi gave a very diplomatic answer about everything, but in the end he probably sent a message to Greg!

Denis Dyrnjaja: I believe that Greg has taken the place of Edit, it was not so easy that statement he made a few weeks ago on Top Albania Radio, which said about you; He chose ideology while I chose identity. What would be the response in this case, sports of course?

Olsi Rama: I have no answer, first because Greg can not take the place. However, let Greg continue to search for his identity and I am ready to support him wherever he is and in any case. I have a grandson, so I will treat him well, definitely!

Denis Dyrnjaja: In the sports context, it is not that there is a lot of problems if you treat it badly because Vitali Klitschko and Wladimir Klitschko fight in the ring, it comes to two brothers for a trophy, so it is not a problem to face your nephew from a sports point of view ?!

Olsi Rama: I have nowhere to meet him from a sports point of view because he does not play any kind of sport.

Denis Dyrnjaja: In the virtual space of statements… So while two brothers punch each other in the ring there is no problem to figuratively punch with ideas about football, it also comes to the nephew ?!

Olsi Rama: We should have invited him here because it is not fair for me to hit him like that in the gap.

Denis Dyrnjaja: I mean there was room for kicks…

Glenti Nallbani: Nuk e di pse, por njerëzve ju erdhi shumë mirë sidomos tifozëve të Tiranës, kur ai u shfaq me atë shallin në stadium edhe ishte si një lloj kundërgoditje ndaj Partizanit.

Nuk duhet lënë pas edhe fakti, kur Gregu mbajti një qëndrim elokuent dhe racional si djali i kryeministrit, ndërsa ju bë pyetja për thirrjet “Rama ik” në stadium gjatë intervistës radiofonike.

-Gregu është një djal i mbarë, patjetër që është një artist… është në një dimension të vetin gjithmonë, patjetër që jetojmë në një demokraci edhe të gjithë kanë të drejtëne mendimit të tyre. Por do i kujtoj Gregut vetëm faktin që përfitoj nga rasti që të bëhej Air Albania që të shkonte në stadium dhe të bënte tifozllëk për Tiranën. Mbase ishte edhe ogur i mirë për Tiranën se dolën edhe kampion, por nuk e di pastaj se ç’do të bëj në të ardhmen.

Maybe the latter was a "thumb" for Greg who became a fan of Tirana only when the new stadium was opened ?!