BREAKING NEWS

"Two bullets in the chest, one in the head", according to the autopsy of the pregnant woman who was killed by her husband before giving birth

"Two bullets in the chest, one in the head", according to the autopsy
x
BREAKING NEWS

EU summit and the Western Balkans, President Vu?i? takes the drastic decision, the reason and details are clarified

EU summit and the Western Balkans, President Vu?i? takes the drastic decision,
x
BREAKING NEWS

December 6 summit/ Berisha makes serious accusations against Rama: He is the blackest representative of the Albanian mafia, we will show the European leaders that...

December 6 summit/ Berisha makes serious accusations against Rama: He is the
x
BREAKING NEWS

Police 'flash' action in Librazhd, a significant amount of drugs ready for sale is seized, the last details of the operation are disclosed

Police 'flash' action in Librazhd, a significant amount of drugs ready
x
BREAKING NEWS

Could the baby of the 35-year-old woman who was killed before maternity be saved? The gynecologist reveals the truth

Could the baby of the 35-year-old woman who was killed before maternity be
x
BREAKING NEWS

PD continues to be divided, Alibeaj 'slaps' Berisha, here's what he says about the December 6 protest

PD continues to be divided, Alibeaj 'slaps' Berisha, here's what
x
BREAKING NEWS

Covid-19 in Albania/ The Ministry of Health issues an important announcement for citizens

Covid-19 in Albania/ The Ministry of Health issues an important announcement for
x
BREAKING NEWS

She was due to give birth today/ The macabre murder of a pregnant woman, the journalist reveals shocking details: Her family is in danger, investigations have begun for police officers

She was due to give birth today/ The macabre murder of a pregnant woman, the
x

Sport

"Mistakes have defeated us", Reja and Cikalleshi before the challenge with Iceland: Football is not only about defending well

"Mistakes have defeated us", Reja and Cikalleshi before the challenge

Edy Reja spoke at the press conference the day before the match with Iceland. He spoke about the state of the national team on the eve of this challenge, but also about the situation in general in the group. However, he emphasized that the match must be won for the fans as well.

I was hoping that in the Nations League we would grow more, because despite not winning a few times, we have performed well, while recently individual mistakes have penalized us a lot, which was also noticed in the last game.

Our mistakes have defeated us, the opponent has used them to the maximum. Now it is very important that we all stay together and see each other, of course improving.

Likewise, Sokol Cikalleshi spoke before the National Team's match with Iceland.

The striker of the national team declared to the journalists:

"It is not a good situation at the moment. It was a game we had to win. The pressure was on us. Israel also had its own pressure. Now when the match is over we have a lot of things to correct. The players, even the staff, we have analyzed, we are continuing the same things.

Individual mistakes are happening to us. They are not happening to the opposing team. Football is a game of mistakes. We have not benefited recently. We should not focus only on Israel, but on recent times.

Lack of victory? We hope to get the victory tomorrow. It's not over yet. We have an important match tomorrow. We can go to second place. Let's say that with coach Reja we had a different, more defensive football. Then they asked us why we don't score much. Now with Reja we had the most offensive scheme.

Kemi qenë më shumë para porte. Futbolli s’është vetëm të mbrosh mirë, por është diçka komplekse dhe duhet të funksionojnë gjitha repartet. Veç anës taktike, dhe analizës së lojtarëve, duhet të përqëndrohemi më shumë. Të jemi mbështetje për njëri-tjetrin. Ne jemi ekip i vogël. S’jemi Anglia dhe Franca. Me dëshirë dhe pasion mund të arrijmë gjëra të mëdha.

Çdo ndeshje është e vështirë. Situata s’është e mirë. S’mund të themi asgjë në lidhje me situatën. Nesër mund ta përfundojmë në vendin e dytë. Nesër mund ta fitojmë ndeshjen. Kritikat kanë vërshuar ndaj nesh. Por, kjo është Kombëtare dhe krenari për ne.

Kemi nevojë për mbështetje. Jemi në një moment që duhet të jemi bashkë. Nesër uroj që mbështetja të jetë e madhe. Shumë shpejt vijnë dhe eleminatoret e Europianit. Kishim mundësi të shkonim kështu në Play Off. Të qenit bashkë është shumë e rëndësishme. Gjithë bashkë kemi arritur në rezultatet pozitive edhe në të shkuarën.

Biseda? Lojtarët ishin të shkatërruar emocionalisht. Kemi folur që pas ndeshjes. E gjitha fillon te gabimet që nuk na ndahen. S’vëmë dot gishtin te ndonjë lojtar, sepse ne jemi gjithë bashkë, jemi familje e madhe.

Gabimet ndodhin në futboll dhe mos të na ndodhin vetëm ne. Dje edhe sot, po vazhdojmë të flasim. Detajet e vogla bëjnë diferencën. Detajet e vogla do t’i shohim me shumë rëndësi. Uroj që këto gabime të mbarojnë sa më shpejt. Kualitetet janë.

Young players want their own time. We are in a situation where we cannot ask for much. The national team is pride. We will continue to do our best. The national team has given us all a lot. We must try to get out of this situation as soon as possible.

The victory? I said it before. The situation is not good. It's a game we have a chance to win. Let's fix those few things that are details. We shouldn't talk too much before the game. Two days ago, we definitely had to win. This is a challenge for morale to rise stronger. Let's take the National Team where it deserves," he said.