Sport

Porrini protects Reja from criticism: He has left traces wherever he has headed

Porrini protects Reja from criticism: He has left traces wherever he has headed

The matches played by our representative in the qualifiers of the World Cup in Qatar, in the qualifying group I, in the first phase of the competition, were not at all qualitative and did not leave good taste. In fact, in front were the modest Andorra and San Marino, where the goal was 6 points and the goal was achieved, but the team's game left much to be desired and the red and blacks did not show signs of a great team, not to mention that there were problems major in the technical-tactical plan. Criticism was addressed to coach Edi Reja, who could not create a core group that would carry the weight of the team. Played with different lineups in different matches, the team had no axis and many players were injured yet without coming well into the collection, raising doubts about their quality and form. Reja received criticism for the poor game of the team and for several days he has been in action, following the young Albanian players, hoping that he will find the right elements for the next duels, where in the beginning are the June friendlies and then in September come the official duels, also for the qualifiers of the World Cup "Qatar-2022". But coach Reja has been defended by his deputy, Sergio Perrini, who stressed, among other things, that Reja has stood out in every team he has led, especially at Atalanta, raising that team from nothing to a powerful machine, which before that Gasperini should come to its head. yes for the qualifiers of the World Cup "Qatar-2022". But coach Reja has been defended by his deputy, Sergio Perrini, who stressed, among other things, that Reja has stood out in every team he has led, especially at Atalanta, raising that team from nothing to a powerful machine, which before that Gasperini should come to its head. yes for the qualifiers of the World Cup "Qatar-2022". But coach Reja has been defended by his deputy, Serxhio Perrini, who stressed, among other things, that Reja has stood out in every team he has led, especially at Atalanta, raising that team from nothing to a powerful machine, which before that Gasperini should come to its head.

Porrini: Atalanta has risen since Reja led it

The deputy coach of the red and black team, Serxhio Porrini, is a close associate of the national team coach, Edi Reja, as they have shared many experiences in their careers. Recently, Porrini spoke about the time when he and Atja were at Atalanta, emphasizing that even in that period the Bergamo players had good players, but in recent years the Italian society has increased the quality even more. Meanwhile, Porrini has commented on Andrea Pirlo, who is experiencing his first year as Juventus coach. "No one expected such an increase from Atalanta, but it does not surprise me. I was part of the staff of coach Edi Reja, who was the coach before Gasperin. Even then there were many good players, but in recent years society has added players with many technical qualities. As for the selection of Pirlo by Juventus, for me it was a bet. Not always a champion can become a good coach. "But he has chosen a long project and he should be given the opportunity to make mistakes", Porrini emphasized, among other things.

The striker / Broja player with the future, aims to win the Cup in the Netherlands

Viteshe do të luajë ditën e diel ndaj Ajaksit për finalen e Kupës së Holandës. Ekipi ku aktivizohet edhe Armando Broja do të mundohet të bëjë surprizën ndaj gjigandëve të futbollit holandez, teksa vështirësia do të jetë e nivelit maksimal. Sakaq, për të motivuar ekipin e tyre të zemrës në këtë betejë të vështirë, tifozët e Viteshes kanë menduar një spektakël fishekzjarresh mbi urë. Një pamje shumë e bukur e cila ka bërë xhiron e rrjeteve sociale, ndërsa sulmuesi i kombëtares, Broja dhe shokët e tij tashmë kanë detyrën për t’i kënaqur përballë Ajaks. Vlen të theksohet se Broja është lojtari kryesor i Viteshes në ofensivë teksa lojtari në pronësinë e Çelsit ia ka dalë të shënojë nëntë gola në kampionat, madje duke dhuruar edhe dy asiste. Duhet theksuar se Broja, me performancën cilësore të tij, tërhoqi shpejt vëmendjen e trajnerit Edi Reja dhe e ka fituar një vend në KOmbëtare, duke qenë pjesë rregullisht e ftesave të trajnerit dhe madje ka marrë edhe minuta në disa ndeshje. Por në grumbullimin e fundit ai pësoi një dëmtim të lehtë dhe u detyrua të “hapë krahun”, por ambiciet e lojtarit janë që të kthete në Premier League dhe të bëhet pjesë e formacionit të parë të skuadrës së madhe të Çelsit.