BREAKING NEWS

Sa do bjerë ekonomia pas krizës së COVID-19? Rama i befason të gjithë me përgjigjen e tij

Sa do bjerë ekonomia pas krizës së COVID-19? Rama i befason
x

Gossip

A gabuat me Arilena Arën? Ilva Tare ‘kap mat’ Alketa Vejsiun

A gabuat me Arilena Arën? Ilva Tare ‘kap mat’ Alketa Vejsiun

Alketa Vejsiu për herë të parë ka treguar se u pendua se bëri veçimin mes Arilena Arës dhe Elvana Gjatës pas përfundimit të Festivalit të RTSH-së dhe shprehu përmes një statusi preferencë.

Një gjë për të cilën u kritikua në media dhe një distance pas festivalit që u mbajt dy muaj më parë, Alketa ka rrëfyer në intervistën me Ilva Taren se çfarë ndodhi pas natës finale.

Ilva Tare: Dhe ju e provokuat diskutimin në fund me statusin me Arilenën dhe Elvanën, gabuat?

Alketa Vejsiu: Mund të isha rezervuar dhe mund ta kisha shmangur, s’është e mirë se bëri një ndarje të publikut. Boll të ndarë janë shqiptarët për shkaqe të tjera. Unë nuk bëj politikë, por art.

Ilva Tare: Ka cenuar marrëdhënien me Arienlën?

Alketa Vejsiu: Në fund sesa të merrem me këtë pjesë të merrem që bëmë një festival që e riktheu.