BREAKING NEWS

Pasojat e mëdha të Covid-19 në botë, Robert Kennedy Jr del me mesazhin frymëzues dhe shpresëdhënës (Videoja që po bën xhiron e rrjetit)

Pasojat e mëdha të Covid-19 në botë, Robert Kennedy Jr del
x

Gossip

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën bukuroshe të Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit (FOTO)

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

Këngëtarja e njohur Mira Konçi prej vitesh jeton së bashku me familjen e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

Është një ndër zërat dhe imazhet më të ëmbla të viteve ’90, por sa herë ta shohësh duket se koha ka ndaluar për të.

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

Era Saraçi është vajza e Mira Konçit dhe Shpëtim Saraçit, e cila njësoj si e ëma rezaton një mirësi në fytyrë.

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

Era u bë vitin e shkuar pjesë e medias shqiptare pas diplomimit të saj në Colby College, në SHBA.

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën

"Bëmë mama të të ngjaj", njihuni me vajzën