BREAKING NEWS

Videoja e Marinës Amerikane: "Ata janë mes nesh". Pentagoni konfirmon: "Imazhe autentike", këtu janë alienët

Videoja e Marinës Amerikane: "Ata janë mes nesh". Pentagoni
x

Gossip

E mbani mend Zhaden që mbajti të mbërthyer pas ekranit shqiptarët? S'do e besoni sa e bukur duket tani, është bërë dhe nëna e dy binjakëve

E mbani mend Zhaden që mbajti të mbërthyer pas ekranit

Giovanna Antonelli është një nga aktoret më të bukura dhe më të talentuara nga Brazili. Të gjithë shqiptarët e mbajnë mend si Zhade, nga telenovela që u transmetua disa vite më parë në vendin tonë.

Babai i saj është gjithashtu një aktor, ndërsa nëna e saj është kërcimtare. Aktorja e bukur ka edhe një vëlla më të madh, i cili është avokat.

E mbani mend Zhaden që mbajti të mbërthyer pas ekranit

Aktorja e njohur ka edhe binjakët Antonio dhe Sofia, dhe babai i tyre është Leonardo Nogueira.

E mbani mend Zhaden që mbajti të mbërthyer pas ekranit