BREAKING NEWS

Vetëflijimi, ekspertët ngrenë alarmin pas ngjarjes në Kombinat: Të thellohet hetimi!

Vetëflijimi, ekspertët ngrenë alarmin pas ngjarjes në
x

Gossip

E pabesueshme! Pjesëtarja e një ndër familjeve më mediatike në botë ka ndryshuar aq shumë saqë të bën të fërkosh sytë, nuk njihet

“Kirurgjia plastike” dhe “Kardashian” janë fjalë që përdoren shpesh në të njëjtën frazë. Tashmë jemi mësuar me transformimet e familjes së fuqishme dhe të pasur amerikane. Por, këtë herë kanë tejkaluar veten.

Vajza e madhe e familjes Kardashian, Cloe, ka qenë gjithnjë në luftë të vazhdueshme me veten për peshën e tepërt në trup dhe kohët e fundit u vu re një transformim në fizik, edhe pas lindjes së fëmijës.

Por, njerëz, fërkoni sytë sepse s’keni për ta besuar se si është shndërruar një ndër femrat më të pasura në Amerikë, ka bërë një ndryshim rrënjësor, aq sa nuk njihet. E pabesueshme!

E pabesueshme! Pjesëtarja e një ndër familjeve më mediatike

E pabesueshme! Pjesëtarja e një ndër familjeve më mediatike