BREAKING NEWS

Përballja me Covid-19, ministrja Manastirliu jep lajmin entuziast nga Vlora

Përballja me Covid-19, ministrja Manastirliu jep lajmin entuziast nga Vlora
x

Gossip

Firmoset projekti, shumë shpejt moderatorin e njohur shqiptar do ta shohim në ekranin italian

Firmoset projekti, shumë shpejt moderatorin e njohur shqiptar do ta shohim

Moderatori Xhani Shqerra ka zbuluar se së shpejti do ta shohim një media italiane, në rolin e prezantuesit në një emision i cili do t’i dedikohet stilit të jetesës, njëjtë si programet e tij në Shqipëri.

“Gjatë muajit prill –maj do të xhiroj në Itali programin që do të jepet ne një media kombëtare italiane”- ka rrëfyer Xhani.

Ai ende nuk e ka zbuluar se për cilin televizion italian bëhet fjalë, megjithatë presim ta mësojmë sa më shpejt.

Programi i cili do të xhirohet në pranverë do të nisë transmetimin në sezonin e ri televiziv, në muajin shtator.

Xhani është njohës i mirë i kulturës italiane, pasi ka studiuar dhe jetuar për disa vite në Itali, ndaj kjo e bën rikthimin e tij më të thjeshtë.

Firmoset projekti, shumë shpejt moderatorin e njohur shqiptar do ta shohim