BREAKING NEWS

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja, here is what he says about Nuredin Dumanin

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja,
x
BREAKING NEWS

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan Hoxha reveals details from the SPAK operation: Crime bosses with a large budget, have informants within the system in the police and ...

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan
x
BREAKING NEWS

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may not be seen again after Duman's arrest

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin Dumani the day he was injured: We do not have to keep it a secret

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin
x
BREAKING NEWS

"There was a woman and two small children in the room", Dumani confesses the failed robbery in Talo Çela's house: We went for 500 thousand euros but we only got ...

"There was a woman and two small children in the room", Dumani
x
BREAKING NEWS

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook the criminal world: This is just a starting point

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook
x
BREAKING NEWS

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)
x
BREAKING NEWS

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code name of the operation that destroyed eight criminal groups

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code
x

Gossip

“Më tha kryqëzo gishtat se nuk po më vijnë...”/ Iliri i shtang të gjithë me lajmin që jep për bashkëshorten e tij: U këputa sa e dëgjova!

“Më tha kryqëzo gishtat se nuk po më vijnë...”/

Balerini Ilir Shaqiri sapo u zgjua sot iu ka treguar banorëve një ëndërr që kishte parë.

Teksa ndodheshin në banjë, balerini i njohur i thotë Beniadës se kishte parë në ëndërr bashkëshorten e tij, e cila i thoshte se mund të jetë shtatzënë.

Modelja e njohur i thotë se sa bukur, pasi kjo është dhurata më e bukur që prindërit mund t’i bëjnë fëmijës, një motër ose vëlla.

Biseda mes Ilirit dhe Beniadës:

Iliri: Pashë një ëndërr Manuelën e më tha kryqëzo gishtat, se nuk po më vijnë, është një shenjë kjo

Beniada: Të ishte jashtë do kishe pyetur dikë se çfarë kuptimi ka. Por me siguri është një gjë e mirë

Iliri: Edhe muhabetet që u bënë, Donaldi që donte një motër

Beniada: Çfarë ke menduar?

Iliri: U këputa, dëgjova sa dëgjova

Beniada: Donaldi tha dua një motër. E ti kishe menduar Emily me një motër o vëlla

Iliri: Shumë herë harrojmë se jeta është një dhe përqendrohemi shumë te puna, pa parë me vëmendje shumë gjëra të tjera. Hë ta bëj këtë edhe atë

Beniada: Po të mos kisha pasur Albanin, nuk e di si do e kisha qenë. Kur mendoj për të ardhmen mendoj për të, edhe po qëndrova në Shqipëri ta marr këtu.