BREAKING NEWS

Epidemiologu rrëzon Spitalin Amerikan: OBSH ka licencuar vetëm ISHP për analizat e COVID-19, privati nuk mund të kryejë teste

Epidemiologu rrëzon Spitalin Amerikan: OBSH ka licencuar vetëm ISHP
x

Gossip

Merret vendimi i rëndësishëm për detyrat mbretërore të Harry e Meghan

Merret vendimi i rëndësishëm për detyrat mbretërore

Duka dhe dukesha e Sussex do të heqin formalisht dorë si pjesë e familjes mbretërore më 31 mars. Kështu deklaroi një zëdhënës i çiftit.

Harry e Meghan nuk do të kryejnë më funksionet e tyre për llogari të mbretëreshës. Por, akordi do të rishihet pas 12 muajve.

Në fillim të vitit, Harry e Meghan njoftuan se do të hiqnin dorë nga detyrat mbretërore dhe se do të punonin për të pasur pavarësi financiare.

Çifti synon të qëndrojë mes Britanisë dhe Kanadasë dhe se do ta vizitojnë rregullisht Mbretërinë e Bashkuar.

Harry e Meghan pritet të marrin pjesë në gjashtë evente, në shkurt e mars, përfshirë “Commonwealth Day Service”, më 9 mars.