Gossip

Në prag divorci me presidentin? Lajmi që pushtoi rrjetin, Melanie në një aferë me shefin e sigurisë në Kullën Trump? (FOTO LAJM)

Në prag divorci me presidentin? Lajmi që pushtoi rrjetin, Melanie

Pasi Donald Trump fitoi zgjedhjet në 2016-tën, Melania nuk u zhvendos menjëherë në Shtëpinë e Bardhë.

Asokohe, ajo zgjodhi të qëndronte në Nju Jork, derisa djali i tyre, Barron, të mbaronte shkollën.

Në prag divorci me presidentin? Lajmi që pushtoi rrjetin, Melanie

Megjithatë, shkrimtarja Monica Byrne pretendon se kjo nuk është e vërtetë.

Sipas saj, Melania kishte një marrëdhënie me shefin e sigurisë së filialit të Tiffany, që e ka qendrën në “Kullën Trump”.

Në prag divorci me presidentin? Lajmi që pushtoi rrjetin, Melanie

Ai quhet Hank Siemers.

“ Melania nuk jetonte me Trumpin, ajo po qëndronte me të dashurin e saj” ka shkruar në Twitter Noel Casler, ish i punesuar i “The Apprentice”.

Në prag divorci me presidentin? Lajmi që pushtoi rrjetin, Melanie

Është folur dhe më parë që Trump dhe Melania kanë qenë në prag divorci, dhe se sipas këtyre fjalëve, ajo është detyruar ta shtyjë ndarjen, derisa i shoqi të përfundojë mandatin presidencial. Por, deri tani s’ka asnjë konfirmin.