BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Gossip

"Njerëzit në shtëpi ndërsa lopët në plazh”, këngëtari i njohur shqiptar tregon me dëshpërim situatën që ndodhemi, fotoja që flet më shumë se 1 mijë fjalë

"Njerëzit në shtëpi ndërsa lopët në

Për shkak të pandemisë dhe masave të marra nga qeveria, qytetarët akoma nuk mund ta shijojnë të plotë detin. 

Këngëtari Dashnor Diko, ka postuar një foto të disa lopëve që ndodhen përgjatë vijës bregdetare. Diko bashkangjitur fotos shkruan: Ehh si erdhën kohët, njerëzit në shtëpi ndërsa lopët në plazh.

"Njerëzit në shtëpi ndërsa lopët në

Postimi i këngëtarit ka ardhur pas situatës së krijuar nga Covid-19 në vendin tonë.

Masat kufizuese për të minimizuar përhapjen e virusit, ka ndikuar në mjaft në psikologjinë e njerëzve, të cilët janë endë të shqetësuar nëse do të shkojnë apo jo këtë vit në plazh.