BREAKING NEWS

Prokurorë të huaj zbarkojnë në SPAK me ligj, ndërkombëtarët marrin në patronazh gjurmimin e parave të korrupsionit dhe burgosjen e politikanëve

Prokurorë të huaj zbarkojnë në SPAK me ligj,
x

Gossip

“Nuk ka qenë bashkëshorti”, Iris Luarasi zbulon kur e ka dhënë puthjen e parë

“Nuk ka qenë bashkëshorti”, Iris Luarasi zbulon kur e ka

Pedagogia Iris Luarasi zbuloi në spektaklin ‘Shiko kush Luan; detaje edhe nga jeta e saj private.

Në studio u improvizua një klasë mësimi dhe studentët e zysh Irisit ishin pikërisht pjesëtarët e skuadrës së kuqe ku dhe ajo bënte pjesë.

Ndryshe nga ato orët normale të mësimit ku pedagogu pyet dhe studentët përgjigjen, këtë herë në lojën e organizuar për të, ishin vet “studentët” që pyesnin dhe zysh Irisi kishte për detyrë t’u përgjigjej pyetjeve të tyre.

Në një nga pyetjet ishte se kur e ka dhënë puthjen e saj të parë, zysh Irisi pranoi se në fakt puthja e parë ka ndodhur me dikë tjetër e jo me bashkëshortin e saj Eno.

Gjithsesi ajo nuk na zbuloi personin të cilit ja ka dhuruar këtë puthje, por na tregoi vetëm se periudha që ka ndodhur ka qenë kur zysh Irisi ishte në fund të gjimnazit.

“Ka ndodhur në fund të gjimnazit, jo nuk ishte Eno”, tha Irisi, ndërkohë që për lidhjen me bashkëshortin e saj tregoi se kishte qenë e para ajo që e kishte propozuar.

Më të lexuarat