Gossip

Nuk ka rezistuar dot! Zbulohet sekreti i Princ Harry-t, ka përdorur emër të rremë për të...

Nuk ka rezistuar dot! Zbulohet sekreti i Princ Harry-t, ka përdorur

Princi Harry, pas llogarisë fallco në Facebook ka gjithashtu edhe një llogari fallco në Instagram.

Sipas reporterëve Omid Scobie and Carolyn Durand, të librit “Finding Freedom”, që po publikohet pjesë-pjesë nga The Times, Harry kishte një llogari sekrete, emri i së cilës është i miksuar.

Sipas tyre, Harry e vendosi emrin e llogarisë duke u frymëzuar nga DJ i preferuar, Deadmau5 dhe emri që dikur përdorte në Facebook për të fshehur identitetin, Spike Ëells.

Kështu, emri i llogarisë së tij sekrete në Instagram rezultoi @SpikeyMau5.

Madje sipas reporterëve, Meghan Markle nisi të ndiqte @SpikeyMau5 pas takimeve të para me të.