BREAKING NEWS

Gjermanët shkundin klasën politike: Presidenca e pushtuar nga një individ që i shërben partisë së tij, PS pushtet absolut, PD-LSI i shpëtuan drejtësisë falë Llallës

Gjermanët shkundin klasën politike: Presidenca e pushtuar nga një
x

Gossip

Salsano Rrapi zbulon emrin e aktorit të vetëm të larguar nga ‘Portokallia’ me të cilin nuk flet: Atij i duket se meqë ka ikur...

Salsano Rrapi zbulon emrin e aktorit të vetëm të larguar nga

Salsano Rrapi tregon në "Rreze Dielli" si vetmi që nuk flet prej aktorëve që janë larguar nga 'Portokallia' dhe që kanë nisur projektet e tyre të tjera, është Julian Deda.

"Me të gjithë të larguarit nga portokallia shkoj shumë mirë pavarësisht se na ka ndarë koha, puna. Me të vetmin person që nuk komunikoj është Jul Deda. Nuk kam pasur ndonjë konflikt por thjesht nuk flas, ose atij i duket meqë ka ikur e nuk do ti flas asnjërit. Madje as "Hekri", një nga personat ka qenë me SHBLSH-at, nuk flet me Jul Dedën. ky program është si në futboll, nëse të paguan dikush më shumë ikën", shprehet Salsano Rrapi.

Më të lexuarat