BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Gossip

Shtëpitë e modës ndryshojnë drejtim, tani do të vihen tërësisht në shërbim të shëndetësisë

Grupi “Armani” komunikoi përmes një deklarate se do të konvertojë të gjitha pikat e prodhimit të Itali, për të realizuar veshje njëpërdorimshme për mbrojtjen e bluzave të bardha të angazhuar me përballimin e koronavirusit.

Javë më parë, në kuadër të dhurimit në favor të Emergjencave Civile dhe disa spitaleve, stilisti Giorgio Armani vendosi të japë kontributin e tij edhe për spitalin e Bergamos, të Piacenza-s dhe të Versilia-s, duke dhuruar në tërësi 2 milionë euro.

Shtëpitë e modës ndryshojnë drejtim, tani do të vihen