Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Byrek me fasule

Postuar: 05/03/2018 - 11:30

Byreku me fasule është një mënyrë shumë e mirë për ti shfrytëzuar këto të fundit nëse ju kanë mbetur një ditë më parë.

Receta më poshtë ju tregon si ta përgatisni atë me peta të gatshme 

Përbërësit:

  • 1 pako peta të pjekura
  • 1 tas normal me fasule të përgatitura

Përgatitja:

Përgatisim fasulet si zakonisht por do ti lemë me shumë lëng 5-6 garuzhde lëng më tepër se zakonisht. Pasi i kemi përgatitur fasulet i lemë të ftohen dhe pastaj tepsinë e lyejmë me vaj, shtrojmë 2 peta, spërkasim me pak vaj dhe hedhim fasule, kështu veprojmë derisa të mbarojnë petat.

E vendosim në furrë për 1 orë ose deri sa të marrë një ngjyrë të errët si në foto, në temperaturë 250 gradë.

Kujdes: Duhet të shikoni mirë sasinë e lëngut që hidhni tek petat sepse byreku del shumë i lëngshëm. Në çdo shtresë hidhni një garuzhde të plotë!

 

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 23

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 18/06/2018 - 14:47

Përbërësit

500 gr mish viçi

300 gr lakër të bardhë

2-3 kokrra qepë

2 patate, 2 karrota

1 degë selino

1 tufë majdanoz

2 lgj gjalpë

1 lgj pure domate

Postuar: 18/06/2018 - 14:17

Përbërësit

1 pako makarona

2 panxhar

1 gotë qumësht

Postuar: 17/06/2018 - 21:12

Jo vetëm simbol i bollëkut dhe pasurisë, thjerrëzat janë të pasura edhe me vitamina, fibra, kripë

Postuar: 17/06/2018 - 21:01

Nëse jeni të lodhur nga shijet e njëjta të çokollatave në raftet e supermarketeve, kërkoni dicka

Postuar: 17/06/2018 - 20:26

Përbërësit:
Pjepër
Fileto Salmoni
Pomodorini
Fara susami

Postuar: 17/06/2018 - 14:43

Përbërësit

Postuar: 17/06/2018 - 13:50

Përbërësit

8 patëllxhanë