SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Nëse i pëlqeni hudhrat atëherë kjo bukë do ju duket thjesht fantastike! Koha për ta provuar me anë të recetës së mëposhtme
Përbërësit:
1 qepë e vogël e grirë
3 lugë gjelle me majdanoz
4 thelpi hurdhra të grira shumë imët
¼ lugë gjelle me kripë
5 lugë gjelle me gjalpë të shkrirë
2 vezë
500 gramë bukë gruri
½ filxhan çaji me djathë parmixhano të grir
Përgatitja:
Në një tas, bashkoni qepën, majdanozin, hudhrat, kripën, gjalpin dhe vezët derisa të krijohet një masë homogjene.Ngrohni furrën në 180 gradë Celsius. Merrni tulin e bukës dhe shtojeni tek masa që përgatitëm pak më parë.
Punojeni mirë dhe shtojini gjalpin. Ndajeni atë në pjesë të vogla sipas dëshirës dhe vendosini në një tavë, sipër një letre kuzhine. Sipër shtojini djathin parmixhano dhe buka është gati për tu pjekur, për rreth 45 minuta.