SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Kur ndjek një dietë dobësimi, është e rëndësishme që të kënaqësh stomakun. Për këtë ju vijnë në ndihmë substancat që kanë shije të mrekullueshme, por nuk ju lejojnë të shëndosheni. Mes shumë përbërësve të këtyre ëmbëlsirave përmendim ëmbëlsuesit, aromatizuesit, kakaon, tërshërën (që është e detyrueshme gjatë dietës), miellin e misrit dhe xhelatinën
Puding me vezë
PËBËRËSIT për katër racione: 6 vezë, 500 ml qumësht të skremuar, një bustinë vanilje, 6 lugë sukraloz (është një ëmbëlsues) dhe pak arrë muskat.
PËRGATITJA: rrihni vezët fort; ngroheni qumështin në zjarr të ulët, së bashku me vaniljen dhe arrën muskat. Hidhuani pak nga pak qumështin e ngrohtë vezëve; hidhini ëmbëlsues¬in dhe vazhdoni ta përzieni. Masën e përftuar hidheni në tasat e vegjël dhe i piqni në banjëmari për rreth 30 minuta në temperaturën 160 gradë celsius.
Mund ta ulni pak temperaturën e furrës pas 20 minutave të para.