Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Si ta mbani bukën të freskët për disa ditë

Postuar: 17/03/2017 - 20:08

Kjo është receta e mamasë që sërish do të na zgjidhë hallin.

Bëni edhe ju pjesë në kategorinë e atyre që nuk e vizitojnë çdo ditë furrën e bukës? Nëse po, më poshtë do të gjeni mënyrën se si të ruani bukën që do të blini sot për disa ditë. Lexoni me kujdes dhe ndiqini këshillat një nga një.

Bukën që nuk do ta konsumoni priteni në feta dhe vendoseni në ngrirje. Pas rreth dy orësh ndajini fetat dy nga dy ose tre nga tre dhe vendosini në qese të vogla. Më pas sërish në ngrirje.

Nxirrni nga ngrirja disa orë më parë vetëm aq sa do të konsumoni. Buka para se të konsumohet duhet të marrë sërish temperaturën e dhomës.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 23

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 24/04/2018 - 11:37

1. Tasat ku do të përgatisni akulloren kërkojnë 24 orë kohë për të ngrirë. Kështu që bëjeni ritual vendosjen e tyre në ngrirje të mbështjellë me një qese plastike.

Postuar: 24/04/2018 - 09:45

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm ndaj duhet pasur shumë kujdes në atë që konsumojmë. 
 

Postuar: 24/04/2018 - 09:44

Franca është e njohur në mbarë botën për larminë e ëmbëlsirave, për rafinimin që dallon kuzhinën e saj dhe mund të them me siguri që edhe mëngjesi francez nuk mbetet pas.

Postuar: 24/04/2018 - 09:06

Një pjatë e shëndetshme dhe shumë pranë gatimeve tona tradicionale. Sugjerim i Revista Shije për drekën e sotme. 

Përbërësit

Postuar: 24/04/2018 - 08:51

Përbërësit

Postuar: 24/04/2018 - 08:41

Supë krem spinaqi për një vakt të ushqyeshëm dhe plot shije. Me pak fjalë, plot vitamina në një pjatë.

Përgatitet në këtë mënyrë:

Përbërësit:

Postuar: 24/04/2018 - 08:30

Në këtë recetë do të mësoni se si të përgatisni mollë të pjekura me karamel dhe me verë të bardhë

Përbërësit

4 kokrra mollë

40 gr boronicë të tharë