Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Tavë me karkaleca dhe bollgur

Postuar: 09/03/2018 - 20:58

Përbërësit

1 qepë

1 spec i kuq

4 thelpinj hudhre

50 gr karkaleca

400 gr bollgur

kripë

Biber i zi

majdanoz të freskët

Hapat
1
Në një tavë skuqim qepën e copëtuar, pas 2-3 minuta shtojmë hudhrën dhe specin e copëtuar.

2
Pasi të jenë zbutur ia shtojmë karkalecat, i skuqim së bashku për 2 minuta të tjerë.

3
E shtojmë bollgurin, kripën, biberin e zi, majdanozin dhe ujin e vluar.

4
Tavën e vëmë në furrë për pjekje në temperaturë 200 gradë celsius.

5
Ju bëftë mirë!

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 50

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 21/09/2018 - 13:56

Një traditë e ëmbël dhe mbi të gjitha shumë e shijshme.

Postuar: 21/09/2018 - 11:16

A do të hash e të bësh qejf?

Postuar: 21/09/2018 - 10:47

Hurma është një frut vjeshtak që mund të gjendet në treg që në fillim të muajit shtator.

Postuar: 21/09/2018 - 10:28

Fjala “ashura” vjen nga arabishtja dhe rrjedh nga rrënja “ashr” që në gju

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kil

Postuar: 19/09/2018 - 13:57

Pa dyshim, jahnia shqiptare është ndër pjatat më të shijshme, të cilën amvisat kujdesen ta përgat

Postuar: 19/09/2018 - 12:41

Në shekullin e 10-të, mjekët arabë e përdornin sherebelën për të kthjelluar mendjen.