Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Spartak Ngjela: Serbët u infiltruan në Shqipëri në vitet ’92-’97 me ndihmën e qeverisë “Berisha” dhe u investuan për të shkatërruar ekonominë e vendit, ja dosja e ‘nxehtë’ që është mbuluar nga pluhuri i harresës dhe si SPAK mund të çojë pas hekurave 2 ...
16 vite nga masakra e “Gërdecit”, ja të fshehtat tronditëse të aferës së fabrikës së vdekjes, në “lojë” ishin 10 miliardë dollarë, nga zhdukja e dëshmitarëve, te kërcënimet e Shkëlzenit për Luan Hoxhën për t’i mbyllur gojën dhe alibitë e Berishës për t...
Nga zbërthimi i bisedave sekrete, te skema që ndoqi kreu i ARRSH për të përfituar miliona euro nga kompania e tij që e deklaroi të shitur, zbardhen të tjera detaje nga arrestimi i Evis Berberit dhe dy biznesmenëve, ja çfarë u zbulua nga celularët e sek...
Pas Ogerta Manastirliut, edhe Belinda Balluku drejt dorëheqjes dhe prangave, ja të gjitha skandalet ku është përfshirë zv/kryeministrja
Idajet Beqiri plas “bombën”, Flamur Noka dhe Luçiano Boçi shkuan në Janinë me një thes me para, ja personazhi misterioz që takuan për të goditur kundërshtarët e Sali Berishës në Tiranë, zbardhen pazaret
Makaronat Ditali nga Baretto kombinuar me kofshat e pulës, përbëjnë tavën perfekte që i duhet tavolinës suaj sot!
Përbërësit
- 3 kofshë pule
- salcë (Baretti Cubetti di pomodoro)
- 1 pako makarona(Ditali Baretti)
- 1 qepë
- pak majdanoz
- 1 thelpi hudhër
- 2 lugë gjelle vaj ulliri
- kripë
- piper
- 1/2 litër ujë
Përgatitja
1-Grini imët qepën, majdanozin dhe hudhrën. Në një tigan me vaj ulliri skuqni qepën dhe më pas shtoni dy lugë gjelle nga salca Baretti.
2-Teksa i përzieni mirë shtoni makaronat Ditali nga Baretti. Shtoni kripë, piper dhe majdanoz. Shtoni edhe gjysmë litri ujë. I përzieni mirë dhe i lini të ziejnë.
3-Ndërkohë në një tigan tjetër më vaj ulliri vendosni për të skuqur mishin e pulës. Mos harroni ti hidhni kripë.
4-Kaloni makaronat në një enë të madhe qelqi. Sipër i vendosni kofshat e pulës të skuqura. Shtojini ujë derisa ena të mbushet plotësisht.
5-Vendosini në furrë për tu pjekur në temperaturë 180 gradë përreth 1 orë. Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!