Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Ulni kolesterolin e lartë për 7 ditë me këtë recetë të thjeshtë

Postuar: 18/03/2018 - 13:16

Kolesteroli është një ndër problemet shëndetësore më të përhapura sot në botë. Nivelet e larta të kolesterolit prekin më shumë moshat e thyera si dhe njerëzit të cilët kanë probleme me obezitetin ose me diabetin.

Prandaj sot po iu sjellim këtë recetë të thjeshtë dhe natyrale sesi të luftoni kolesterolin e lartë...

Përbërësit:

  • 1 lugë xhenxhefil pluhur
  • 1 thelpinj hudhër
  • 1 lugë gjelle uthull molle
  • 1 lugë gjelle mjaltë
  • 1 lugë gjelle lëng limoni

Përgatitja:

Në një mikser shtoni të gjithë përbërësit me rradhë dhe përzieni derisa të jenë grirë të gjithë përbërësit. Kulloni lëngun dhe futeni në një shishe qelqi dhe mbajeni në frigorifer për një periudhë 7 ditore. Konsumoni një lugë gjelle nga ky lëng në mëngjes dhe në darkë. Tensioni i lartë do ulet dhe nivelet e kolesterolit do të stabilizohen.

 

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 30

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 10/12/2018 - 08:27

Nëse ka një recetë të traditës shqiptare që është e plotë në shije, e me të cilën nuk ngopesh asnjëherë, ajo është receta e byrekut me mish të grirë, qepë dhe domate.

Postuar: 09/12/2018 - 10:25

Nëse je një nga njerëzit që nuk ulen kurrë në tavolinë për të ngrënë mëngjes, sepse koha nuk të p

Postuar: 07/12/2018 - 12:28

Dikur ishin ëmbëlsirat më magjepsëse për fëmijë e të rritur.

Postuar: 06/12/2018 - 13:26

Një sfidë e vërtetë është për amvisat pjekja e mishit në shtëpi.

Postuar: 05/12/2018 - 14:24

Në raste festash familjare apo edhe festa të ndryshme përherë amvisat përgatisin shëndetlie.

Postuar: 03/12/2018 - 14:58

Torta me peta dhe krem qumështi është e famshme në të gjithë botën dhe është një ndër ëmbëlsirat

Postuar: 29/11/2018 - 14:22

E ka emrin supa e Sulltanit sepse ka qenë ndër recetat e veçanta që përgatitej më shpesh e shtroh