Rama-Berisha ngrenë komision për të shkatërruar SPAK dhe Reformën në Drejtësi, ja pazaret e reja të “non-gratës” me kryeministrin për të bllokuar arrestimet
Plas skandali i Portit të Vlorës, ja si iu falën Samir Manes 57 mijë metra katror tokë, të implikuar 2 ministra, SPAK merr në dorëzim padinë për megaoligarkun e qeverisë
Gazetarja e njohur paralajmëron arrestime të bujshme në ditët në vijim, ja disa nga dosjet “përvëluese” që po heton SPAK dhe skema që ndoqën agjentët e BKH për të arrestuar Jorgo Goron, kryebashkiaku në detyrë i Himarës u përgjua 4 muaj rresht me metod...
Ja kur pritet që të bëhet rritja e pensioneve këtë vit, shpërndarja në bankë do të nisë nga 1 prilli, eksperti Kujtim Hoxha jep detaje për bonusin që do të marrin të moshuarit
Idajet Beqiri: Ilir Meta i përfshirë në 3 vrasje, ja si tentoi të eliminonte edhe dëshmitaren kyçe të aferës ‘CEZ-DIA’ që do i bëjë gropën në SPAK dhe si i pastroi në bashkëpunim me Sali Berishën 6 miliardë lekë në Afrikë
Avokati Arben Llangozi tregon kush është krahu i djathtë i Edi Ramës që është përfshirë në korrupsion e pastrim parash, ja si SPAK po e heton veçmas nga dosjet “përvëluese” dhe si rrezikon të arrestohet për zhdukjen e 10 milionë eurove ...
Spartak Ngjela plas “bombën”: Ilir Meta është tmerruar nga drejtësia, SPAK i ka gjetur miliona lekë, ja pse do të ketë arrestime të reja në mazhorancë
Ja si është “pushtuar” administrata nga familjarët e deputetëve dhe politikanëve, nga Evis Kushi, Etilda Gjonaj, deri te Lindita Nikolla dhe Ferdinad Xhaferraj
Përbërësit
8 feta bukë (gruri)
100 gr domate qershi
200 gr kërpudha
gjysmë spec djegës (i freskët)
1 thelpi hudhër
vaj ulliri (ekstra i virgjër)
majdanoz (i grirë)
kripë
Përgatitja
Për përgatitjen e brusketave, si fillim pastroni kërpudhat mirë dhe prijini në feta shumë të holla.
Në një tigan hidhni vaj ulliri dhe më pas shtoni kërpudhat dhe i skuqni ato për rreth 5 minuta në zjarr të ulët.
Më pas i shtoni pak majdanoz të grirë dhe një pjesë lëreni mënjanë.
Ndërkohë, domatet qershizë i prisni në katërsh. Spërkatini me kripë dhe vaj ulliri dhe nëse dëshironi, hidhni dhe pak spec djegës. Lërini këta përbërës mënjanë, në mënyrë që të lëshojnë pjesën e tyre të lëngshme.
Prisni bukën në feta të holla rreth 1 cm dhe vendoseni në skarë (ose në furrë) me pak vaj ulliri. Buka nuk duhet të qëndrojë në skarë ose në furrë më shumë se 2 minuta. Ajo thjesht duhet të marrë ngjyrë nga të dyja anët, por jo të bëhet shumë e thatë.
Lyejini fetat e bukës me hudhra. Në këtë pike, bashkoni domatet me kërpudhat, tashmë të ngrohta dhe trazojini mirë.
Lyejini fetat me pak salcë domatesh dhe më pas mbushini ato me përzierjen e krijuar pak më parë me kërpudha dhe domate.