BREAKING NEWS

Ilir Meta plas bombën: Basha ka bërë dopio lojë me marrëveshjen e detit me Greqinë

Ilir Meta plas bombën: Basha ka bërë dopio lojë me
x
BREAKING NEWS

Basha flet për përjashtimin e Berishës: Një vendim i pashmangshëm për dy arsye të rëndësishme

Basha flet për përjashtimin e Berishës: Një vendim i
x
BREAKING NEWS

30 qershori legjitim, Meta: Vendimin për zgjedhjet në 6 bashki do ta jap kur të...

30 qershori legjitim, Meta: Vendimin për zgjedhjet në 6 bashki do ta
x
BREAKING NEWS

Blendi Gonxhe del me njoftimin e rëndësishëm: Para 31 dhjetorit duhet të dorëzoni këto dokumente

Blendi Gonxhe del me njoftimin e rëndësishëm: Para 31 dhjetorit
x
BREAKING NEWS

Rama jep lajmin fantastik, zbulon shumën e lekëve bonus për pensionistët për vitet 2022-2024

Rama jep lajmin fantastik, zbulon shumën e lekëve bonus për
x
BREAKING NEWS

Rritet numri i rasteve të reja, Ministria e Shëndetësisë: Në 24 orët e fundit ka humbur jetën 3 qytetarë në Shqipëri

Rritet numri i rasteve të reja, Ministria e Shëndetësisë:
x
BREAKING NEWS

Detaje të reja nga ekzekutimi i Pashko Ujkës/ 30 mijë euro u bënë shkak, si e vrau 20-vjeçari ish-deputetin, cili ishte roli i bashkëpunëtorit në atentat

Detaje të reja nga ekzekutimi i Pashko Ujkës/ 30 mijë euro u
x
BREAKING NEWS

Mbyllen hetimet, SPAK i jep goditjen e fundit Enkelejda Hoxhës dhe Aldo Tabakut, zbardhet vendimi

Mbyllen hetimet, SPAK i jep goditjen e fundit Enkelejda Hoxhës dhe Aldo
x

Guzhinë

Ç’të hash/ Rizoto me shegë, receta fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tavolinën tuaj natën e Vitit të Ri

Ç’të hash/ Rizoto me shegë, receta fatsjellëse

Shega konsiderohet si një frut fatsjellës dhe sugjerohet që natën e Vitit të Ri duhet ta kemi të pranishme në tryezën tonë. Për ta shijuar sa më shumë dhe të për pasur një risi, ne ju sjellim recetën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, rizoto me shegë.

INGREDIENTËT

2 filxhanë çaji oriz

5 filxhanë lëng perimesh

½ qepë të thatë

½ gotë verë të bardhë

½ filxhan lëng shege

½ filxhan kokrra shege

100 gram djathë parmixhano

2 lugë gjelle vaj ulliri

1 lugë gjelle gjalpë

Kripë, piper i zi