BREAKING NEWS

“Duhet të jemi më shpesh bashkë!”, mesazhi Albin Kurti ‘thumbon’ Ramën në 110-vjetorin e pavarësisë: Të përfshihemi në çështjet e njëri-tjetrit, por jo për të penguar

“Duhet të jemi më shpesh bashkë!”, mesazhi Albin
x
BREAKING NEWS

Mbledhja e përbashkët të dy kuvendeve, Mediu ngre alarmin dhe bën thirrjen e fortë: Serbia po blen armatime, të ndalojmë menjëherë influencën ruse dhe kineze

Mbledhja e përbashkët të dy kuvendeve, Mediu ngre alarmin dhe
x
BREAKING NEWS

FOTO/ Prej disa kohësh mungesë, mbledhja Shqipëri-Kosovë ‘bën të gjallë’ Bashën

FOTO/ Prej disa kohësh mungesë, mbledhja Shqipëri-Kosovë
x
BREAKING NEWS

110-vjetori i Pavarësisë, mblidhen dy parlamentet Shqipëri-Kosovë, nis seanca e përbashkët

110-vjetori i Pavarësisë, mblidhen dy parlamentet
x
BREAKING NEWS

Surpriza e motit për ditën e sotme, ja zonat ku do të ketë reshje bore, çfarë pritet të ndodhë me temperaturat

Surpriza e motit për ditën e sotme, ja zonat ku do të ketë
x
BREAKING NEWS

Aksionerë serbë në Portin e Durrësit? Alabbar zbulon se kush 'fshihet' pas kompanisë 'Eagle Hills'

Aksionerë serbë në Portin e Durrësit? Alabbar zbulon se kush
x
BREAKING NEWS

Pse vendosi të investojë në Shqipëri? Alabbar nuk 'hesht' më dhe e tregon hapur: Në Francë, Gjermani apo në Angli...

Pse vendosi të investojë në Shqipëri? Alabbar nuk
x
BREAKING NEWS

"Qesharake, me një kërkim në...", Alabbar bën reagimin e fortë pas debateve për Portin e Durrësit

"Qesharake, me një kërkim në...", Alabbar bën
x

Guzhinë

Ç’të hash/ Rizoto me shegë, receta fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tavolinën tuaj natën e Vitit të Ri

Ç’të hash/ Rizoto me shegë, receta fatsjellëse

Shega konsiderohet si një frut fatsjellës dhe sugjerohet që natën e Vitit të Ri duhet ta kemi të pranishme në tryezën tonë. Për ta shijuar sa më shumë dhe të për pasur një risi, ne ju sjellim recetën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, rizoto me shegë.

INGREDIENTËT

2 filxhanë çaji oriz

5 filxhanë lëng perimesh

½ qepë të thatë

½ gotë verë të bardhë

½ filxhan lëng shege

½ filxhan kokrra shege

100 gram djathë parmixhano

2 lugë gjelle vaj ulliri

1 lugë gjelle gjalpë

Kripë, piper i zi