BREAKING NEWS

Gazetari zbardh detaje të reja për autorët e sulmit ndaj Top Channel: Janë ndihmuar nga persona të tjerë

Gazetari zbardh detaje të reja për autorët e sulmit ndaj Top
x
BREAKING NEWS

Janë drejt përfundimit, gazetari Hoxha zbërthen dosjet që do të përvëlojnë politikën shqiptare: Shumë shpejt do të ketë lëvizje të forta

Janë drejt përfundimit, gazetari Hoxha zbërthen dosjet që do
x
BREAKING NEWS

Gazetari zbulon detaje nga sulmi ndaj Top CHannel: Ishin 3 atentatorë. Ja lëvizja e autorëve para se të qëllonin

Gazetari zbulon detaje nga sulmi ndaj Top CHannel: Ishin 3 atentatorë. Ja
x
BREAKING NEWS

"Diku kërciti dajaku në mbledhje në 1 të natës", Berisha tregon të vërtetat e thirrjes së kandidatëve në SPAK : U zgjodhën nga padrino i mafies më të fuqishme në Europë

"Diku kërciti dajaku në mbledhje në 1 të
x
BREAKING NEWS

Ervin Karamuço zbulon detajet e para nga sulmi ndaj Top Channel pak pas mesnate: Ka lidhje me...

Ervin Karamuço zbulon detajet e para nga sulmi ndaj Top Channel pak pas
x
BREAKING NEWS

Sulmi i rëndë ndaj Top Channel/ Gazetari i njohur reagon me tone të ashpra: Ministri Bledi Çuçi duhet të vendoste gishtin

Sulmi i rëndë ndaj  Top Channel/ Gazetari i njohur reagon me tone
x
BREAKING NEWS

Kolegji Zgjedhor rrëzon ankimimin e bërë nga Berisha, reagon analisti dhe tregon arsyen e vërtetë të përçarjes së PD-së

Kolegji Zgjedhor rrëzon ankimimin e bërë nga Berisha, reagon
x
BREAKING NEWS

Kolegji Zgjedhor i jep goditjen e radhës Berishës

Kolegji Zgjedhor i jep goditjen e radhës Berishës
x

Guzhinë

Do të lëpini gishtat/ Si të përgatisni me oriz, byrekun më të shijshëm që keni provuar ndonjëherë (RECETA)

Do të lëpini gishtat/ Si të përgatisni me oriz, byrekun

Nuk e kishit menduar ndonjëherë, por me oriz mund të bëjmë një byrek super të shijshme dhe për këtë na duhen 15 minuta për t’u përgatitur dhe 40 është koha e gatimit.

INGREDIENTËT

1 pako peta byreku

1 filxhan çaji oriz

1 qepë të thatë

2-3 qepë të njoma

1 tufë koper

1 tufë majdanoz

150 gram djathë të bardhë

100 gram djathë çedar

3-4 kokrra vezë

1 gotë qumësht

1 gotë ujë

Kripë, piper

UDHËZIMET

1-Vendosim një tigan te madh me vaj të ngrohet dhe kaurdisim fillimisht qepën e thatë të grirë imët.

2-Shtojmë më pas qepët e njoma të grira imët. I spërkasim me kripë dhe piper dhe vazhdojmë kaurdisjen derisa qepët të ulin vëllimin dhe të zbuten.

3-Shtojmë më pas majdanozin, koperin, orizin dhe gjysmë filxhani ujë. E trazojmë për disa minuta dhe në fund shtojmë djathin e bardhë të thërrmuar.

4-Trazojmë vezët me qumështin dhe me pak ujë të ngrohtë. Vendosim tavën në tryezën e punës dhe vendosim 4 petë byreku ku secilën e kemi spërkatur me pak vaj.

5-Në mes të 2 petëve kemi bërë dhe një spërkatje të lehtë me djathë çedar të grirë në rende.

6-Pasi kemi shtruar 4 petët vendosim mbushjen me qepë dhe oriz. Mbi mbushje hedhim një garuzhde nga vezët e trazuara me qumështin.

7-E spërkasim përsëri me pak djathë të verdhë mbushjen dhe më pas vendosim petët e tjera të cilat i kemi spërkatur me pak vaj dhe djathë të verdhë.

8-E presim byrekun në racione dhe e vendosim në furrë të parangrohur në temperaturën 180 gradë Celsius për 40 minuta.