BREAKING NEWS

“Kjo është e tmerrshme”/ Klodiana Lala nxjerr detajet ‘bombë’ për vrasjen që tronditi Shqipërinë dhe hedh akuzat e forta ndaj këtyre 2 zyrtarëve: Erdhën me ‘Range Rover’!

“Kjo është e tmerrshme”/ Klodiana Lala nxjerr detajet
x
BREAKING NEWS

Ballkani, “fuçia e barutit” që mund ta hedhë në erë Evropën, ja “Dora e Zezë” serbe që nisi Luftën e Parë Botërore

Ballkani, “fuçia e barutit” që mund ta hedhë
x
BREAKING NEWS

“Renditemi në vendin e shtatë në botë për kultivimin e kanabisit”, eksperti i kriminalistikës jep alarmin: Shqipëria tranziti dhe përpunimi i drogërave të forta, grupet kriminale nuk kanë më interes me...

“Renditemi në vendin e shtatë në botë për
x
BREAKING NEWS

“Shteti u ngrit në këmbë për atentatin ndaj Tom Doshit”, Klodiana Lala akuzon rëndë politikanët: Kur duan e dërgojnë telefonin e autorit brenda natës në Izrael, vrasjen e Xhuvanit po e...

“Shteti u ngrit në këmbë për atentatin ndaj Tom
x
BREAKING NEWS

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Lala: Policia gënjeu, u minua institucioni, tentativa për të manipuluar ngjarjen. Karamuço: Ja pse shkuan në vendngjarje dy zv.drejtorët

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Lala: Policia gënjeu, u minua institucioni,
x
BREAKING NEWS

Vrasja e Pjerin Xhuvanit, Klodiana Lala zbulon çfarë u gjetën në ‘ML’: Si gënjeu publikisht Ardi Veliu për ngjarjen e Elbasanit

Vrasja e Pjerin Xhuvanit, Klodiana Lala zbulon çfarë u gjetën
x
BREAKING NEWS

“Ishte një ngjarje e rrezikshme, nuk iu falet”, Ervin Karamuço fajëson zyrtarët e policisë për vrasjen që tronditi vendin: Edhe gjyqtari ka shumë faj dhe përgjegjësi

“Ishte një ngjarje e rrezikshme, nuk iu falet”, Ervin
x
BREAKING NEWS

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ ‘Është për të vënë duart në kokë’, Klodiana Lala zbulon detaje të reja nga dosja: Dy zv.drejtorët e policisë ishin të parët në vendngjarje, gënjyen publikisht për...

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ ‘Është për të vënë
x

Guzhinë

E shpejtë dhe e thjeshtë, ja si të përgatisni rizoto me djathë dhie për 4 persona

E shpejtë dhe e thjeshtë, ja si të përgatisni rizoto me

Përbërësit për 4 persona:

500g oriz Carnaroli •

150g djathë dhie i freskët

(Chevre) • 1 Scalogne ose pjesa e bardhë e një qepe të njomë • 1 gotë verë e bardhë • 2 lugë vaj ulliri • lëng perimesh i valuar ose ujë • kripë • 1 spec i kuq

Përgatitja: 
Scalogne-n e grirë imët e skuqim me pak vaj në një tenxhere. Hedhim orizin dhe pasi e skuqim për pak minuta, e shuajmë me verë të bardhë. Kur vera të avullojë, shtojmë lëng perimesh ose ujë të valuar here pas here derisa orizi të ziejë. Specin e kuq, të prerë në formë zhulien (në shirita të gjatë e të hollë), e skuqim në një tigan me pak vaj ulliri dhe kripë. Kur orizi të ziejë plotësisht, e rregullojmë për kripë dhe e përziejmë me djathin e dhisë. E shërbejmë me feta speci të kuq të skuqur.