BREAKING NEWS
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
x
BREAKING NEWS
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
x
BREAKING NEWS
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
x
BREAKING NEWS
Spartak Ngjela: Serbët u infiltruan në Shqipëri në vitet ’92-’97 me ndihmën e qeverisë “Berisha” dhe u investuan për të shkatërruar ekonominë e vendit, ja dosja e ‘nxehtë’ që është mbuluar nga pluhuri i harresës dhe si SPAK mund të çojë pas hekurave 2 ...
x
BREAKING NEWS
16 vite nga masakra e “Gërdecit”, ja të fshehtat tronditëse të aferës së fabrikës së vdekjes, në “lojë” ishin 10 miliardë dollarë, nga zhdukja e dëshmitarëve, te kërcënimet e Shkëlzenit për Luan Hoxhën për t’i mbyllur gojën dhe alibitë e Berishës për t...
x
BREAKING NEWS
Nga zbërthimi i bisedave sekrete, te skema që ndoqi kreu i ARRSH për të përfituar miliona euro nga kompania e tij që e deklaroi të shitur, zbardhen të tjera detaje nga arrestimi i Evis Berberit dhe dy biznesmenëve, ja çfarë u zbulua nga celularët e sek...
x
BREAKING NEWS
Pas Ogerta Manastirliut, edhe Belinda Balluku drejt dorëheqjes dhe prangave, ja të gjitha skandalet ku është përfshirë zv/kryeministrja
x
BREAKING NEWS
Idajet Beqiri plas “bombën”, Flamur Noka dhe Luçiano Boçi shkuan në Janinë me një thes me para, ja personazhi misterioz që takuan për të goditur kundërshtarët e Sali Berishës në Tiranë, zbardhen pazaret
x
Përbërësit
- 500 gr fasule
- 400 gr suxhuk,
- 1 qepë e madhe,
- 3 thelpinj hudhre,
- 1 lugë e rrafshuar miell,
- Pure domatesh,
- Kripë,
- Piper,
- Majdanoz,
- Vaj.
Udhëzime
Fasulet pastrohen,lahen,mbushet ena me ujë të ftohtë,mbulohet dhe kështu qëndron tërë natën. Vala e parë derdhet,hidhet ujë i nxehtë dhe vihet grosha të zihet në zjarr të ngadaltë. Pasi të jetë zbutur,por jo edhe të çahen kokrrat, groshës i shtohen qepa dhe hudhrat e fërguara me pak miell,ku shtohen një lugë specall dhe majdanoz i grirë hollë. Kriposet,piperoset,përzihet me kujdes dhe në enë dheu hidhet gjysma e groshës. Mbi groshë hidhen 3-4 lugë pure domatesh, e mbi domate radhitet suxhuku i prerë dhe në fund pjesa tjetër e groshës. Futet në furrë të nxehtë gjersa të shteret lëngu.