BREAKING NEWS

“Protesta do mbahet para Kryeministrisë”, Berisha i bën thirrjen e fortë Bashkisë dhe e paralajmëron

“Protesta do mbahet para Kryeministrisë”, Berisha i bën
x
BREAKING NEWS

Presidenti Begaj merr vendimin, i jep nënshtetësinë shqiptare këngëtares Dua Lipa

Presidenti Begaj merr vendimin, i jep nënshtetësinë shqiptare
x
BREAKING NEWS

“Bojkotoi” seancën e përbashkët plenare, Berisha zbulon arsyen pse u largua nga parlamenti

“Bojkotoi” seancën e përbashkët plenare, Berisha
x
BREAKING NEWS

Rama merr fjalën në Kuvendin historik Shqipëri-Kosovë, deputetët e PD-së marrin vendimin e papritur! Çfarë ndodhi?

Rama merr fjalën në Kuvendin historik Shqipëri-Kosovë,
x
BREAKING NEWS

“Duhet të jemi më shpesh bashkë!”, mesazhi Albin Kurti ‘thumbon’ Ramën në 110-vjetorin e pavarësisë: Të përfshihemi në çështjet e njëri-tjetrit, por jo për të penguar

“Duhet të jemi më shpesh bashkë!”, mesazhi Albin
x
BREAKING NEWS

Mbledhja e përbashkët të dy kuvendeve, Mediu ngre alarmin dhe bën thirrjen e fortë: Serbia po blen armatime, të ndalojmë menjëherë influencën ruse dhe kineze

Mbledhja e përbashkët të dy kuvendeve, Mediu ngre alarmin dhe
x
BREAKING NEWS

FOTO/ Prej disa kohësh mungesë, mbledhja Shqipëri-Kosovë ‘bën të gjallë’ Bashën

FOTO/ Prej disa kohësh mungesë, mbledhja Shqipëri-Kosovë
x
BREAKING NEWS

110-vjetori i Pavarësisë, mblidhen dy parlamentet Shqipëri-Kosovë, nis seanca e përbashkët

110-vjetori i Pavarësisë, mblidhen dy parlamentet
x

Guzhinë

Gatimi në letër kuzhine, ja të gjithë sekretet që nuk i dinit

Gatimi në letër kuzhine, ja të gjithë sekretet që nuk i

Është një mënyrë gatimi mjaft e veçantë duke i bërë ushqimet më me shije, të buta dhe me aromë fantastike. Para se t’i vini ushqimet në letër furre apo alumini lyejini me pak vaj ulliri. Sapo ta vendosni ushqimin në letër, shtojini lëng që mund të jetë ujë, verë, lëng limoni apo portokalli. Këto shtesa vlejnë sidomos për disa lloje mishi që kanë tendencë të thahen si pula pershembull. Në letër furre apo alumini mund të gatuhet mishi, peshku, perimet, madje dhe drithërat. Mund t’i mbushni me bimë aromatike si hudhër, qepë ose mund t’i vini sipër ndonjë flete jeshile sidomos nëse bëhet fjalë për peshk apo mish delikat. Ky lloj gatimi kërkon 15-30 minuta, në varësi të fortësisë së përbërësit.

Është një mënyrë gatimi mjaft e veçantë duke i bërë ushqimet më me shije, të buta dhe me aromë fantastike. Para se t’i vini ushqimet në letër furre apo alumini lyejini me pak vaj ulliri. Sapo ta vendosni ushqimin në letër, shtojini lëng që mund të jetë ujë, verë, lëng limoni apo portokalli. Këto shtesa vlejnë sidomos për disa lloje mishi që kanë tendencë të thahen si pula pershembull. Në letër furre apo alumini mund të gatuhet mishi, peshku, perimet, madje dhe drithërat. Mund t’i mbushni me bimë aromatike si hudhër, qepë ose mund t’i vini sipër ndonjë flete jeshile sidomos nëse bëhet fjalë për peshk apo mish delikat. Ky lloj gatimi kërkon 15-30 minuta, në varësi të fortësisë së përbërësit.