
Rama zbulon mesazhin që i kanë dërguar në telefon, mikesha i tregon SFIDËN që i ka shpallur Basha: Më tha o xhan do të...

Gatimi në letër kuzhine, ja të gjithë sekretet që nuk i dinit

Shkruar nga SOT.COM.AL 20 Janar 2020

Është një mënyrë gatimi mjaft e veçantë duke i bërë ushqimet më me shije, të buta dhe me aromë fantastike. Para se t’i vini ushqimet në letër furre apo alumini lyejini me pak vaj ulliri. Sapo ta vendosni ushqimin në letër, shtojini lëng që mund të jetë ujë, verë, lëng limoni apo portokalli. Këto shtesa vlejnë sidomos për disa lloje mishi që kanë tendencë të thahen si pula pershembull. Në letër furre apo alumini mund të gatuhet mishi, peshku, perimet, madje dhe drithërat. Mund t’i mbushni me bimë aromatike si hudhër, qepë ose mund t’i vini sipër ndonjë flete jeshile sidomos nëse bëhet fjalë për peshk apo mish delikat. Ky lloj gatimi kërkon 15-30 minuta, në varësi të fortësisë së përbërësit.
Është një mënyrë gatimi mjaft e veçantë duke i bërë ushqimet më me shije, të buta dhe me aromë fantastike. Para se t’i vini ushqimet në letër furre apo alumini lyejini me pak vaj ulliri. Sapo ta vendosni ushqimin në letër, shtojini lëng që mund të jetë ujë, verë, lëng limoni apo portokalli. Këto shtesa vlejnë sidomos për disa lloje mishi që kanë tendencë të thahen si pula pershembull. Në letër furre apo alumini mund të gatuhet mishi, peshku, perimet, madje dhe drithërat. Mund t’i mbushni me bimë aromatike si hudhër, qepë ose mund t’i vini sipër ndonjë flete jeshile sidomos nëse bëhet fjalë për peshk apo mish delikat. Ky lloj gatimi kërkon 15-30 minuta, në varësi të fortësisë së përbërësit.
Më të lexuarat


Receta fantastike e byrekut me gjizë dhe qepë të njoma, ja mënyra si ta përgatisni në shtëpi, do lëpini gishtat nga shija e veçantë

Recetë shumë e thjeshtë/ Kjo është pica më e mirë në botë, do të lëpini gishtat pasi ta realizoni në shtëpi

Receta më e kërkuar në Google, si të bëni tiramisu në kushte shtëpie që të lëpini gishtat

I kemi gatuar gabim gjithë jetën, 4 hapa si të përgatisni makarona "të vërteta"

Do lëpini gishtat! Kjo është receta sekrete për t'i bërë petullat e fshira si gjyshet shqiptare, tani në dimër të shijojnë shumë

Mos i harroni kurrë/ Këto janë 3 gjërat themelore që duhet të dini sa herë që përdorni qepën kur gatuani

E shëndetshme dhe super e shijshme, kjo është supa fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tryezën tuaj natën e ndërrimit të viteve (RECETA)

Rigjallëron tërësisht organizmin, mësoni si të përgatisni supën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, por edhe me plotë vlera

Kjo është përgatitja e duhur e shërbetit të bakllavasë, sekretet dhe truket që duhet t'i dini me patjetër

Për ju që nuk pëlqeni bakllavanë/ Kjo është receta origjinale e sheqerpares Turke dhe që shikon shumë për festat e fundivitit
