
“Berisha ka qenë i prerë, pati një refuzim për bashkimin”/ Bardhi zbardh prapaskenat nga mbledhjet e PD për 14 majin: Për Tiranën nuk është vetëm Godole dhe Bejko, ka disa emra...

Zgjedhjet e 14 majit/ PS mbledh Kryesinë për të shpallur kandidatët përfundimtarë, shtyhet me dy orë, zbardhet arsyeja

Vazhdon ‘lufta’ brenda opozitës/ Alibeaj vetëm me 17 kandidatë në zgjedhje? Ja të gjithë EMRAT e bërë publikë deri më tani

KQZ merr vendimin e fundit dhe hedh shortin për përcaktimin e subjekteve zgjedhore

Arsimimi i qeverisjes Rama, Niko Peleshi ministri më “gdhë” me 13 vite studime për shkollën e lartë, Ogerta Manastirliu dhe Ulsi Manja “magjistarë” të doktoraturave plagjiaturë, Lindita Nikolla mesatare mbi 5, Taulant Balla ka nisur gjimnazin 18 vjeç...

PD e Lulzim Bashës vendos sot për zgjedhjet e 14 majit, ja kush janë 3 kandidat e propozuar për kryetar në Bashkinë e Tiranës

Ambasadorja Yuri Kim mesazh të fortë Berishës dhe politikës shqiptare: Duam kandidatë të pastër në zgjedhje, boll me shitblerje votash, të korruptuarit janë kërcënim për sigurinë e SHBA

Eksodi me gomone drejt Anglisë, Çuçi shpërthen me deklaratën shokuese dhe iu ‘pret’ shpresat shqiptarëve ilegal: Ndalojini dhe kthejini pasi janë të zgjuar dhe e manipulojnë sistemin kudo

Gatimi në letër kuzhine, ja të gjithë sekretet që nuk i dinit

Shkruar nga SOT.COM.AL 20 Janar 2020

Është një mënyrë gatimi mjaft e veçantë duke i bërë ushqimet më me shije, të buta dhe me aromë fantastike. Para se t’i vini ushqimet në letër furre apo alumini lyejini me pak vaj ulliri. Sapo ta vendosni ushqimin në letër, shtojini lëng që mund të jetë ujë, verë, lëng limoni apo portokalli. Këto shtesa vlejnë sidomos për disa lloje mishi që kanë tendencë të thahen si pula pershembull. Në letër furre apo alumini mund të gatuhet mishi, peshku, perimet, madje dhe drithërat. Mund t’i mbushni me bimë aromatike si hudhër, qepë ose mund t’i vini sipër ndonjë flete jeshile sidomos nëse bëhet fjalë për peshk apo mish delikat. Ky lloj gatimi kërkon 15-30 minuta, në varësi të fortësisë së përbërësit.
Është një mënyrë gatimi mjaft e veçantë duke i bërë ushqimet më me shije, të buta dhe me aromë fantastike. Para se t’i vini ushqimet në letër furre apo alumini lyejini me pak vaj ulliri. Sapo ta vendosni ushqimin në letër, shtojini lëng që mund të jetë ujë, verë, lëng limoni apo portokalli. Këto shtesa vlejnë sidomos për disa lloje mishi që kanë tendencë të thahen si pula pershembull. Në letër furre apo alumini mund të gatuhet mishi, peshku, perimet, madje dhe drithërat. Mund t’i mbushni me bimë aromatike si hudhër, qepë ose mund t’i vini sipër ndonjë flete jeshile sidomos nëse bëhet fjalë për peshk apo mish delikat. Ky lloj gatimi kërkon 15-30 minuta, në varësi të fortësisë së përbërësit.
Më të lexuarat


Përbërësi që duhet të shtoni kur bëni patate të pjekura

Ushqime që nuk duhet kategorikisht të ruhen në kuzhinë, ekspertët publikojnë listën

Kujdes, nga këto ushqime mund të bëhemi të varur

E mbushni gjelin e detit që gatuani për fundvit? Kujdes, ka disa arsye pse nuk duhet ta bëni

RECETA/ Ky është gatimi më i thjeshtë dhe i shijshëm!

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë
