Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Ja një mënyrë se si të gatuani mishin e pulës, me siguri do ju pëlqej

Postuar: 13/06/2018 - 10:24

Mishin e pulës mund ta gatuani në mënyra të ndryshme, por pasi të mësoni këtë metodë, me siguri që do ta përgatisni kështu gjithmonë. Njihuni me përbërësit dhe udhëzimet e recetës.

Përbërësit:

450 gram gjoks pule

djathë çedar

1 lugë gjelle vaj ulliri

një dorë spinaq

djathë rikota

Kripë

Piper i zi

Piper i kuq

Përgatitja:

Ngrohni fillimisht furrën në temperaturën 200 gradë Celcius.

Shtoni vajin e ullirit në një tigan dhe hidhni në të spinaqin. Gatuajeni për 3-5 minuta. Hiqeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet.

Prisni gjoksin e pules në shirita, por jo deri në fund dhe mbushini me përzierjen me spinaq dhe djathin rikota. Spërkatini me pak kripë, piper të zi, piper të kuq dhe djathë.

I fusni në furrë për 20-25 minuta, derisa djathi të shkrijë plotësisht.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 3

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 20/06/2018 - 13:21

Përbërësit

Postuar: 19/06/2018 - 14:57

Kremi i panës i shton më shumë shije një rizotoje me spinaq.

Postuar: 19/06/2018 - 14:21

Përbërësit

1 pjepër

Cipa dhe lëngu i 2 portokalleve

Postuar: 19/06/2018 - 13:28

Kremi i panës i shton më shumë shije një rizotoje me spinaq.

Postuar: 19/06/2018 - 08:03

Përbërësit

500 gr miell

2,5 decilitra ujë

Postuar: 18/06/2018 - 14:47

Përbërësit

500 gr mish viçi

300 gr lakër të bardhë

2-3 kokrra qepë

Postuar: 18/06/2018 - 14:17

Përbërësit

1 pako makarona

2 panxhar

1 gotë qumësht