Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Ja si të gatuajmë kofshë pule krokante

Postuar: 03/09/2018 - 20:41

Kofshët janë pjesa më e përdorshme dhe e pëlqyer e pulës, të rezervuara për "vendin e nderit", sidomos për fëmijët. Përveçse të shijshme, ato janë edhe shumë ushqyese për trupin e njeriut pasi përmbajnë hekur.

Gatuhen lehtë, ndaj dhe përdoren për përgatitjen e shumë recetave. Njëra prej tyre është ajo e kofshëve të pulës në furrë me erëza, ullinj dhe limon.

Si gatuhen kofshët e pulës?

Kofshët e pulës mund të kriposen mirë dhe të aromatizohen me erëza si rozmarinë, trumz dhe sherebelë dhe të piqen në tigan ose në furrë me pak vaj ulliri ose gjalpë.

Një recetë e thjeshtë, vendosini kofshët e pulës në një tavë pjekje (mund të zgjidhni t'i kavërdisni më parë në një tigan me vaj ulliri) dhe mbulojeni me një masë të përbërë nga lëng portokalli / limoni, vaj ulliri/ gjalpë, salcë pikante me spec të kuq, kripë, ullinj, piper, rozmarinë.

I gatuani në 180 gradë celsius për rreth 40 minuta. Ju bëftë mirë!

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
You voted 1. Total votes: 5

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kilogramët e tepërt natyrshëm, pa ndonjë efekt anesor ne shëndet.

Postuar: 19/09/2018 - 13:57

Pa dyshim, jahnia shqiptare është ndër pjatat më të shijshme, të cilën amvisat kujdesen ta përgat

Postuar: 19/09/2018 - 12:41

Në shekullin e 10-të, mjekët arabë e përdornin sherebelën për të kthjelluar mendjen.

Postuar: 18/09/2018 - 09:28

Supa me hudhra dhe qepë është një recetë perfektë për të rritur mbrojtjen e trupit.

Postuar: 17/09/2018 - 12:16

Rizotoja me kungull të verdhë është një institucion i kuzhinës italiane

Postuar: 14/09/2018 - 21:14

Provoni diçka ndryshe sot.

Postuar: 14/09/2018 - 19:17

Provoni qofte me specat plot ngjyra.