Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Ja si të gatuajmë kofshë pule krokante

Postuar: 03/09/2018 - 20:41

Kofshët janë pjesa më e përdorshme dhe e pëlqyer e pulës, të rezervuara për "vendin e nderit", sidomos për fëmijët. Përveçse të shijshme, ato janë edhe shumë ushqyese për trupin e njeriut pasi përmbajnë hekur.

Gatuhen lehtë, ndaj dhe përdoren për përgatitjen e shumë recetave. Njëra prej tyre është ajo e kofshëve të pulës në furrë me erëza, ullinj dhe limon.

Si gatuhen kofshët e pulës?

Kofshët e pulës mund të kriposen mirë dhe të aromatizohen me erëza si rozmarinë, trumz dhe sherebelë dhe të piqen në tigan ose në furrë me pak vaj ulliri ose gjalpë.

Një recetë e thjeshtë, vendosini kofshët e pulës në një tavë pjekje (mund të zgjidhni t'i kavërdisni më parë në një tigan me vaj ulliri) dhe mbulojeni me një masë të përbërë nga lëng portokalli / limoni, vaj ulliri/ gjalpë, salcë pikante me spec të kuq, kripë, ullinj, piper, rozmarinë.

I gatuani në 180 gradë celsius për rreth 40 minuta. Ju bëftë mirë!

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 18/02/2019 - 07:54

Ky do të jetë kulaçi më i shijshëm që keni provuar.

Ia vlen që ta përgatisni për t’i mahnitur me një shije unike familjarët dhe të dashurit tuaj.

Postuar: 11/02/2019 - 19:54

Për brumin:
200g miell 

Postuar: 10/02/2019 - 23:27

Kafeja turke është e famshme në të gjithë botën jo vetëm për shijen dhe stilin e veçantë të përga

Postuar: 10/02/2019 - 20:14

Hollimi i petëve të byrekut vet në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen gjithë

Postuar: 10/02/2019 - 19:06

Nëse doni të konsumoni diçka të shijshme për të plotësuar oreksin por edhe për ta kënaqur atë, zg

Postuar: 06/02/2019 - 22:35

Na qëllon të gjithëve që në situata të caktuara, të përfundojmë duke ngrënë për darkë një salla

Postuar: 05/02/2019 - 14:55

Tava e pulës së pjekur me patate është ndër recetat më të preferuara të shqiptarëve.