BREAKING NEWS

Mbledhja e përbashkët të dy kuvendeve, Mediu ngre alarmin dhe bën thirrjen e fortë: Serbia po blen armatime, të ndalojmë menjëherë influencën ruse dhe kineze

Mbledhja e përbashkët të dy kuvendeve, Mediu ngre alarmin dhe
x
BREAKING NEWS

FOTO/ Prej disa kohësh mungesë, mbledhja Shqipëri-Kosovë ‘bën të gjallë’ Bashën

FOTO/ Prej disa kohësh mungesë, mbledhja Shqipëri-Kosovë
x
BREAKING NEWS

110-vjetori i Pavarësisë, mblidhen dy parlamentet Shqipëri-Kosovë, nis seanca e përbashkët

110-vjetori i Pavarësisë, mblidhen dy parlamentet
x
BREAKING NEWS

Surpriza e motit për ditën e sotme, ja zonat ku do të ketë reshje bore, çfarë pritet të ndodhë me temperaturat

Surpriza e motit për ditën e sotme, ja zonat ku do të ketë
x
BREAKING NEWS

Aksionerë serbë në Portin e Durrësit? Alabbar zbulon se kush 'fshihet' pas kompanisë 'Eagle Hills'

Aksionerë serbë në Portin e Durrësit? Alabbar zbulon se kush
x
BREAKING NEWS

Pse vendosi të investojë në Shqipëri? Alabbar nuk 'hesht' më dhe e tregon hapur: Në Francë, Gjermani apo në Angli...

Pse vendosi të investojë në Shqipëri? Alabbar nuk
x
BREAKING NEWS

"Qesharake, me një kërkim në...", Alabbar bën reagimin e fortë pas debateve për Portin e Durrësit

"Qesharake, me një kërkim në...", Alabbar bën
x
BREAKING NEWS

Vetëm pak ditë pas vizitës në Tiranë, Presidenti i Azerbajxhanit njofton vendimin e minutës së fundit

Vetëm pak ditë pas vizitës në Tiranë, Presidenti i
x

Guzhinë

Ke ngrënë ndonjëherë qofte orizi? Ja ku e ke recetën për një drekë të shijshme

Ke ngrënë ndonjëherë qofte orizi? Ja ku e ke recetën

 Përbërësit dhe përgatitja:

500 g oriz carnaroli

1 lt ujë
100 g gjalpë
1,6 g shafran
Kripë
100 g parmigiano
3 vezë
Nenexhik
500 g djathë manuri

Orizin e ziejmë me ujë, kripë , gjalpë dhe shafran. E ftohim në një tavë dhe më pas shtojmë djathin parmigiano, vezët e rrahura dhe nenexhikun. Formojmë brumin e qofteve, me duar pak të lagura marrim pak brumê, e hapim te pëllëmba e dorës e mbushim me djathin Manuri të thërmuar dhe e mbyllim me kujdes. I vendosim në tavë, i pjekim në furrë me temperaturë maksimale derisa të marrin ngjyrë.