BREAKING NEWS

“Kjo është e tmerrshme”/ Klodiana Lala nxjerr detajet ‘bombë’ për vrasjen që tronditi Shqipërinë dhe hedh akuzat e forta ndaj këtyre 2 zyrtarëve: Erdhën me ‘Range Rover’!

“Kjo është e tmerrshme”/ Klodiana Lala nxjerr detajet
x
BREAKING NEWS

Ballkani, “fuçia e barutit” që mund ta hedhë në erë Evropën, ja “Dora e Zezë” serbe që nisi Luftën e Parë Botërore

Ballkani, “fuçia e barutit” që mund ta hedhë
x
BREAKING NEWS

“Renditemi në vendin e shtatë në botë për kultivimin e kanabisit”, eksperti i kriminalistikës jep alarmin: Shqipëria tranziti dhe përpunimi i drogërave të forta, grupet kriminale nuk kanë më interes me...

“Renditemi në vendin e shtatë në botë për
x
BREAKING NEWS

“Shteti u ngrit në këmbë për atentatin ndaj Tom Doshit”, Klodiana Lala akuzon rëndë politikanët: Kur duan e dërgojnë telefonin e autorit brenda natës në Izrael, vrasjen e Xhuvanit po e...

“Shteti u ngrit në këmbë për atentatin ndaj Tom
x
BREAKING NEWS

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Lala: Policia gënjeu, u minua institucioni, tentativa për të manipuluar ngjarjen. Karamuço: Ja pse shkuan në vendngjarje dy zv.drejtorët

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Lala: Policia gënjeu, u minua institucioni,
x
BREAKING NEWS

Vrasja e Pjerin Xhuvanit, Klodiana Lala zbulon çfarë u gjetën në ‘ML’: Si gënjeu publikisht Ardi Veliu për ngjarjen e Elbasanit

Vrasja e Pjerin Xhuvanit, Klodiana Lala zbulon çfarë u gjetën
x
BREAKING NEWS

“Ishte një ngjarje e rrezikshme, nuk iu falet”, Ervin Karamuço fajëson zyrtarët e policisë për vrasjen që tronditi vendin: Edhe gjyqtari ka shumë faj dhe përgjegjësi

“Ishte një ngjarje e rrezikshme, nuk iu falet”, Ervin
x
BREAKING NEWS

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ ‘Është për të vënë duart në kokë’, Klodiana Lala zbulon detaje të reja nga dosja: Dy zv.drejtorët e policisë ishin të parët në vendngjarje, gënjyen publikisht për...

Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ ‘Është për të vënë
x

Guzhinë

Ke ngrënë ndonjëherë qofte orizi? Ja ku e ke recetën për një drekë të shijshme

Ke ngrënë ndonjëherë qofte orizi? Ja ku e ke recetën

 Përbërësit dhe përgatitja:

500 g oriz carnaroli

1 lt ujë
100 g gjalpë
1,6 g shafran
Kripë
100 g parmigiano
3 vezë
Nenexhik
500 g djathë manuri

Orizin e ziejmë me ujë, kripë , gjalpë dhe shafran. E ftohim në një tavë dhe më pas shtojmë djathin parmigiano, vezët e rrahura dhe nenexhikun. Formojmë brumin e qofteve, me duar pak të lagura marrim pak brumê, e hapim te pëllëmba e dorës e mbushim me djathin Manuri të thërmuar dhe e mbyllim me kujdes. I vendosim në tavë, i pjekim në furrë me temperaturë maksimale derisa të marrin ngjyrë.