SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Receta: Kek me kungull dhe çokollatë:
Përbërësit:
4 kokrra vezë
200 gr sheqer
80 gr gjalp (ambient)
350 gr kungull i verdhë(në avull)
2 lugë gjelle mjalt (sipas dëshirës)
300 gr miell
50 gr niseshte
1 pako pluhur pjekës
1 lugë çaji kanellë
100 gr çokollatë fondente
Sheqer pluhur për dekor
Përgatitja:
Fillimisht në një tigan me 1 lugë ccaji gjalp kaurdisim kungullin për 10 minuta. Rrahim vezët me sheqerin deri sa sheqeri të shkrikë dhe veza të rrisë volumin. Shtojmë gjalpin dhe i rrahim së bashku deri sa të na formohet një masë e lidhur. Pasi kungulli të jetë zbutur mirë dhe të jetë ftohur e kalojmë në blender dhe e kthejmë në pure të cilën e shtojmë në tasin me vezë e më pas e përziejmë mirë.
Përziejmë në një tas miell , niseshte, pluhur pjekës e kanellë dhe e shtojmë gradualisht në tasin me vezë e kungull. I përziejmë me spatula dhe në fund shtojmë dhe ccokollatën. E trazojmë dhe e vendosim brumin në një tepsi të lyer me gjalp dhe pak miell. E pjekim në temperaturë 180ºC për 40-45 minuta. Pasi ftohet e spërkatim me sheqer pluhur.