BREAKING NEWS
SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
x
BREAKING NEWS
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
x
BREAKING NEWS
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
x
BREAKING NEWS
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
x
BREAKING NEWS
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
x
BREAKING NEWS
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
x
BREAKING NEWS
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
x
BREAKING NEWS
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
x
Përbërësit
2 gota miell
1 bustinë pluhur pjekës
2-3 gotë sheqer
3-4 kokrra vezë
100 gr gjalpë
Vanilje, liker për aromë
1 filxhan reçel pjeshke
1 filxhan sheqer pluhur
1 lgj qumësht
Fillimisht rrahim sheqerin me gjalpin dhe vezët.
Më pas shtojmë gradualisht miellin e trazuar me pluhurin pjekës dhe me vaniljen.
E punojmë mirë brumin dhe më pas ¾ e brumit i shtrojmë në një tavë ëmbëlsirash.
Vendosim më pas një shtresë me recelin e pjeshkës dhe në fund shpërndajmë vende-vende pak nga brumi i mbetur.
E vendosim kekun në furrën e parangrohur në temperaturën 170-180 gradë Celsius për 30-35 minuta.
Pasi keku të jetë pjekur e lemë të ftohet dhe më pas e servirim me pak sheqer pluhur të trazuar me qumësht.