Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

A keni menduar për përgatitjen e darkës? Ju sjellim recetën fantastike, tartar salmoni

Postuar: 09/09/2018 - 17:21

Një gatim shumë i shijshëm dhe delikat. Salmoni i shoqëruar me qitro të kuqe dhe të bardhë, me portokall dhe fara susami ia bëjnë edhe më të veçantë shijen.

Përbërësit

200 gr salmon (i freskët)

fara susami (i pjekur (2 lloje))

1 kokërr qitro e kuqe

1 kokërr qitro e bardhë

1 kokërr portokall

qepë e njomë

sallatë Valeriana

vaj ulliri

uthull balsamike (koncentratin e saj)

Përgatitja

Pasi e pastrojmë salmonin nga lëkura dhe halat e presim në kubikë të vegjël. I shtojmë pak lëng qitroje, kripë, vaj ulliri dhe susam.

I përziejmë mirë dhe i vendosim në pjatë.

Më pas, mbi të vendosim gjethet e sallatës.

Qërojmë disa feta qitroje dhe portokalli. Shtojmë vaj ulliri dhe bishta të prerë qepësh të njoma.

Në fund spërkasim me 3-4 pika koncentrat balsamik.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 12

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 16/11/2018 - 19:40

Supa me hudhra dhe qepë është një recetë perfekte për të rritur mbrojtjen e trupit. Në fakt të dy përbërësit janë të pasur me vitamina, minerale dhe antioksidantë.

Postuar: 16/11/2018 - 15:49

Sot do të sjellim recetën e disa ëmbëlsirave me origjinë nga Savona e Gjenova të quajtura golobet

Postuar: 16/11/2018 - 15:39

Për të gjithë ju që jeni kuriozë të përgatisni vetëm masën e pandispanjës, me shurupin sipër, ju

Postuar: 16/11/2018 - 13:09

Marinimi përdoret për ta zbutur dhe për t’i dhënë akoma dhe më shumë shije mishit.

Postuar: 15/11/2018 - 14:57

Furra nuk është e domosdoshme për të përgatitur kekun tuaj të preferuar.

Postuar: 13/11/2018 - 13:36

Një recetë speciale e pulës së pjekur me disa përbërës fantastik që lehtë gjenden në kuzhinë e që

Postuar: 10/11/2018 - 11:04

Supë me bizele dhe spinaq është ajo çka i duhet trupit tuaj këto kohë.