Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

A keni menduar për përgatitjen e darkës? Ju sjellim recetën fantastike, tartar salmoni

Postuar: 09/09/2018 - 17:21

Një gatim shumë i shijshëm dhe delikat. Salmoni i shoqëruar me qitro të kuqe dhe të bardhë, me portokall dhe fara susami ia bëjnë edhe më të veçantë shijen.

Përbërësit

200 gr salmon (i freskët)

fara susami (i pjekur (2 lloje))

1 kokërr qitro e kuqe

1 kokërr qitro e bardhë

1 kokërr portokall

qepë e njomë

sallatë Valeriana

vaj ulliri

uthull balsamike (koncentratin e saj)

Përgatitja

Pasi e pastrojmë salmonin nga lëkura dhe halat e presim në kubikë të vegjël. I shtojmë pak lëng qitroje, kripë, vaj ulliri dhe susam.

I përziejmë mirë dhe i vendosim në pjatë.

Më pas, mbi të vendosim gjethet e sallatës.

Qërojmë disa feta qitroje dhe portokalli. Shtojmë vaj ulliri dhe bishta të prerë qepësh të njoma.

Në fund spërkasim me 3-4 pika koncentrat balsamik.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
You voted 5. Total votes: 7

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 21/09/2018 - 13:56

Një traditë e ëmbël dhe mbi të gjitha shumë e shijshme.

Postuar: 21/09/2018 - 11:16

A do të hash e të bësh qejf?

Postuar: 21/09/2018 - 10:47

Hurma është një frut vjeshtak që mund të gjendet në treg që në fillim të muajit shtator.

Postuar: 21/09/2018 - 10:28

Fjala “ashura” vjen nga arabishtja dhe rrjedh nga rrënja “ashr” që në gju

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kil

Postuar: 19/09/2018 - 13:57

Pa dyshim, jahnia shqiptare është ndër pjatat më të shijshme, të cilën amvisat kujdesen ta përgat

Postuar: 19/09/2018 - 12:41

Në shekullin e 10-të, mjekët arabë e përdornin sherebelën për të kthjelluar mendjen.