Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Kërpudha me qepë të njoma dhe mustardë

Postuar: 23/05/2018 - 14:16

500 gr kërpudha
Kripë, piper i zi
1 kg miell 
3-4 qepë të njoma
½ gotë verë të bardhë
1 lgj mustardë
1 lgj majdanoz
Vaj ulliri 

Pergatitja

Në një tigan të thellë ngrohim vajin e ullirit dhe shtojmë në të kërpudhat dhe i kaurdisim ato derisa të zverdhen pak, shtojmë pak kripë, piper të zi si dhe qepët e njomë të prera në unaza. I kaurdisim duke i trazuar vazhdimisht, më pas shtojmë 1 lugë çaji miell. I trazojmë mirë të gjithë përbërësit dhe i shuajmë më pak verë të bardhë. Vendosim më pas kapakun dhe i lemë kërpudhat me qepët e njomë të ziejnë për 7-8 minuta. Në fund shtojmë 1 lugë mustardë

E largojmë tenxheren duke e spërkatur me pak majdanoz të grirë hollë dhe e servirim.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 2

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 20/06/2018 - 13:21

Përbërësit

Postuar: 19/06/2018 - 14:57

Kremi i panës i shton më shumë shije një rizotoje me spinaq.

Postuar: 19/06/2018 - 14:21

Përbërësit

1 pjepër

Cipa dhe lëngu i 2 portokalleve

Postuar: 19/06/2018 - 13:28

Kremi i panës i shton më shumë shije një rizotoje me spinaq.

Postuar: 19/06/2018 - 08:03

Përbërësit

500 gr miell

2,5 decilitra ujë

Postuar: 18/06/2018 - 14:47

Përbërësit

500 gr mish viçi

300 gr lakër të bardhë

2-3 kokrra qepë

Postuar: 18/06/2018 - 14:17

Përbërësit

1 pako makarona

2 panxhar

1 gotë qumësht