
Rama zbulon mesazhin që i kanë dërguar në telefon, mikesha i tregon SFIDËN që i ka shpallur Basha: Më tha o xhan do të...


Sikurse disa çajra të tjerë bimorë, që kanë veti të mira për shëndetin e njeriut, edhe çaji i zi ka shumë përfitime për shëndetin.
Sipas një studimi të bërë nga një ekip hulumtuesish, të publikuar në revistën “European Journal of Nutrition”, ky çaj arrin dukshëm të përmirësojë sistemin tonë tretës duke i eliminuar bakteret dhe duke përmirësuar funksionimin e metabolizmit.
Ky çaj së bashku më atë jeshil, aktivizojnë bakteret e mira, dhe eliminojnë ato të këqijat që janë të lidhura me obezitetin. Tek ky lloj i çajit polifenolet- substanca aktive ne të, kanë një rol të rëndësishëm në funksionimin normal të zorrëve, dhe kanë rol në formimin e zingjirëve të shkurtër yndyror që janë përgjegjës për energjinë e nevojshme të metabolizmit.
Gjithsesi duhet të keni parasysh që konsumimi i moderuar i tij ka kto përfitime, kurse nëse merrni sasi të lartë të tij kjo përbën një rrezik për shëndetin.
Më të lexuarat


Receta fantastike e byrekut me gjizë dhe qepë të njoma, ja mënyra si ta përgatisni në shtëpi, do lëpini gishtat nga shija e veçantë

Recetë shumë e thjeshtë/ Kjo është pica më e mirë në botë, do të lëpini gishtat pasi ta realizoni në shtëpi

Receta më e kërkuar në Google, si të bëni tiramisu në kushte shtëpie që të lëpini gishtat

I kemi gatuar gabim gjithë jetën, 4 hapa si të përgatisni makarona "të vërteta"

Do lëpini gishtat! Kjo është receta sekrete për t'i bërë petullat e fshira si gjyshet shqiptare, tani në dimër të shijojnë shumë

Mos i harroni kurrë/ Këto janë 3 gjërat themelore që duhet të dini sa herë që përdorni qepën kur gatuani

E shëndetshme dhe super e shijshme, kjo është supa fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tryezën tuaj natën e ndërrimit të viteve (RECETA)

Rigjallëron tërësisht organizmin, mësoni si të përgatisni supën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, por edhe me plotë vlera

Kjo është përgatitja e duhur e shërbetit të bakllavasë, sekretet dhe truket që duhet t'i dini me patjetër

Për ju që nuk pëlqeni bakllavanë/ Kjo është receta origjinale e sheqerpares Turke dhe që shikon shumë për festat e fundivitit
