SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Këtu ju do të gjeni një recet të thjeshtë që mund ta pëlqeni të gjithë. E keqja e vetme e kësaj pjate është që del aq e mirë sa ju do kërkoni vetëm bukë të thekur për të fshirë tiganin
Përbërësit
8 fileto koce
një dorë domate të vogla
një dorë ullinjë
një dorë kaperi
1 spec i kuq
1 kokër qep
3-4 thelpinjë hudhra
kripë dhe piper i zi
borzilok
rigon
vaj ulliri ekstra i virgjër
1 spec djegës i freskët
1 gotë verë e bardhë
Përgatitja
Një një tigan shtoni pak vaj ullir dhe skuqni filetot e kocës, shtoni kripë, piper dhe hiqini mënjanë. Në të njëjtin tigan shtoni përseri pak vaj, hudhrat e grira imët, qepët e prera hollë, borzilokun dhe specin djeges. Kavërdisini në zjarr të ulët derisa të zbuten. Shtoni pastaj domatet, specat, ullinjët, kaperin dhe vazhdoni kavërdisjen përsëri. Kriposeni, shtoni rigon dhe pak piper të zi dhe sipër gjellës vendosni dhe filetot e kocës që ruajtët mënjanë. Lërini që dhe koca të mari shijen e perimeve dhe shuani me verë të bardhë.
Shërbejeni sipër me borzilok të grirë dhe akoma pak rigonë.