Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Koc e tiganisur me domate, ullinjë dhe kaperi

Postuar: 08/10/2018 - 15:51

Këtu ju do të gjeni një recet të thjeshtë që mund ta pëlqeni të gjithë. E keqja e vetme e kësaj pjate është që del aq e mirë sa ju do kërkoni vetëm bukë të thekur për të fshirë tiganin

Përbërësit

8 fileto koce

një dorë domate të vogla

një dorë ullinjë

një dorë kaperi

1 spec i kuq

1 kokër qep

3-4 thelpinjë hudhra

kripë dhe piper i zi

borzilok

rigon

vaj ulliri ekstra i virgjër

1 spec djegës i freskët

1 gotë verë e bardhë

Përgatitja 

Një një tigan shtoni pak vaj ullir dhe skuqni filetot e kocës, shtoni kripë, piper dhe hiqini mënjanë. Në të njëjtin tigan shtoni përseri pak vaj, hudhrat e grira imët, qepët e prera hollë, borzilokun dhe specin djeges. Kavërdisini  në zjarr të ulët derisa të zbuten. Shtoni pastaj domatet, specat, ullinjët, kaperin dhe vazhdoni kavërdisjen përsëri. Kriposeni, shtoni rigon dhe pak piper të zi dhe sipër gjellës vendosni dhe filetot e kocës që ruajtët mënjanë. Lërini që dhe koca të mari shijen e perimeve dhe shuani me verë të bardhë.

Shërbejeni sipër me borzilok të grirë dhe akoma pak rigonë.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 2

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 13/10/2018 - 17:10

Trupi i njeriut mbledh sasi të mëdha toksinash çdo ditë.

Postuar: 13/10/2018 - 17:06

Keni vendosur të mbani regjim, por ndieheni gjithmonë të uritur?

Postuar: 13/10/2018 - 17:01

Kjo sallatë është praktike, e shpejtë për t’u përgatitur dhe shumë e shijshme, kjo sallatë

Postuar: 11/10/2018 - 20:08

Recetë shumë e vjetër e Emilia Romanjës, e trashëguar brez pas brezi nga gjyshet, tipike për Pash

Postuar: 08/10/2018 - 15:20

Një pjatë e shpejtë, me pak kalori dhe e lehtë.

Përbërsit:

Postuar: 08/10/2018 - 12:10

Për 12 krepa:

3 vezë

250 gr. miell

40 gr. gjalpë

500 ml. qumësht

Postuar: 03/10/2018 - 17:59

Është një recetë e thjeshtë, shumë e shijshme dhe e mrekullueshme.