
Gazetari zbulon detaje nga sulmi ndaj Top CHannel: Ishin 3 atentatorë. Ja lëvizja e autorëve para se të qëllonin

"Diku kërciti dajaku në mbledhje në 1 të natës", Berisha tregon të vërtetat e thirrjes së kandidatëve në SPAK : U zgjodhën nga padrino i mafies më të fuqishme në Europë

Ervin Karamuço zbulon detajet e para nga sulmi ndaj Top Channel pak pas mesnate: Ka lidhje me...

Sulmi i rëndë ndaj Top Channel/ Gazetari i njohur reagon me tone të ashpra: Ministri Bledi Çuçi duhet të vendoste gishtin

Kolegji Zgjedhor rrëzon ankimimin e bërë nga Berisha, reagon analisti dhe tregon arsyen e vërtetë të përçarjes së PD-së

Kolegji Zgjedhor i jep goditjen e radhës Berishës

Një humbje jete nga COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë del me njoftimin e fundit

Zgjedhjet e 14 majit/ PS prezanton listën për Këshillin Bashkiak të Tiranës (EMRAT)

“Lexojeni të gjithën dhe me shumë vëmendje përpara se të gatuani"/ Detaje shefash për ta çuar gatimin në nivel tjetër

Shkruar nga SOT.COM.AL 20 Janar 2020

Një grup shefash kuzhine kanë ndarë sekretet e gatimit të tyre me të gjithë ne, duke përdorur rrjetin sociale Reddit. Pyetjes “Shefa të Reddit, kush janë disa nga këshillat dhe truket që përdorni për ta bërë gatimin të shkëlqyer?”, iu përgjigjën disa prej tyre, duke zbuluar teknikat që përdorin.
Jerseycowboy këshillon që të jemi të vëmendshëm kur lexojmë recetën: “Lexojeni të gjithën dhe me shumë vëmendje përpara se të gatuani. Nëse iu shpëton një rresht ku thuhet “lëreni të qëndrojë gjatë gjithë natës”, nuk do të arrini kurrë rezultatin e duhur. Receta nuk e ka të shkruar kot atë”.
RoastyToastyPrincess paralajmëron: “Mos e ndërroni recetën sipas qejfit përpara se të paktën një herë ta keni bërë fiks siç shkruhet aty”.
Kuosen kishte këshilla për marinimin: “Nëse e keni marinuar mirë me kripë dhe piper atë që keni gatuar, por prapë ju duket sikur i mungon diçka, shtojini edhe pak lëng limoni. Gjithashtu, kripën mundohuni ta hidhni në fazat e para të gatimeve. Shtoni kripë në ujë ose mish përpara se të gatuani, pasi duhet që sodiumi të shkrihet me lëngjet e gatimit”.
Në fund, Aussiebutters ka një këshillë shumë praktike, që ka lidhje me pasojat e gatimit: “Gjëja më e mirë që mund të bëni është që të blini locion aloe vera dhe ta mbani në frigorifer, në rastet kur digjeni pa dashje duke gatuar”.
Më të lexuarat


Përbërësi që duhet të shtoni kur bëni patate të pjekura

Ushqime që nuk duhet kategorikisht të ruhen në kuzhinë, ekspertët publikojnë listën

Kujdes, nga këto ushqime mund të bëhemi të varur

E mbushni gjelin e detit që gatuani për fundvit? Kujdes, ka disa arsye pse nuk duhet ta bëni

RECETA/ Ky është gatimi më i thjeshtë dhe i shijshëm!

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë
