
BREAKING NEWS
“Kjo është e tmerrshme”/ Klodiana Lala nxjerr detajet ‘bombë’ për vrasjen që tronditi Shqipërinë dhe hedh akuzat e forta ndaj këtyre 2 zyrtarëve: Erdhën me ‘Range Rover’!

x
BREAKING NEWS
Ballkani, “fuçia e barutit” që mund ta hedhë në erë Evropën, ja “Dora e Zezë” serbe që nisi Luftën e Parë Botërore

x
BREAKING NEWS
“Renditemi në vendin e shtatë në botë për kultivimin e kanabisit”, eksperti i kriminalistikës jep alarmin: Shqipëria tranziti dhe përpunimi i drogërave të forta, grupet kriminale nuk kanë më interes me...

x
BREAKING NEWS
“Shteti u ngrit në këmbë për atentatin ndaj Tom Doshit”, Klodiana Lala akuzon rëndë politikanët: Kur duan e dërgojnë telefonin e autorit brenda natës në Izrael, vrasjen e Xhuvanit po e...

x
BREAKING NEWS
Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Lala: Policia gënjeu, u minua institucioni, tentativa për të manipuluar ngjarjen. Karamuço: Ja pse shkuan në vendngjarje dy zv.drejtorët

x
BREAKING NEWS
Vrasja e Pjerin Xhuvanit, Klodiana Lala zbulon çfarë u gjetën në ‘ML’: Si gënjeu publikisht Ardi Veliu për ngjarjen e Elbasanit

x
BREAKING NEWS
“Ishte një ngjarje e rrezikshme, nuk iu falet”, Ervin Karamuço fajëson zyrtarët e policisë për vrasjen që tronditi vendin: Edhe gjyqtari ka shumë faj dhe përgjegjësi

x
BREAKING NEWS
Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ ‘Është për të vënë duart në kokë’, Klodiana Lala zbulon detaje të reja nga dosja: Dy zv.drejtorët e policisë ishin të parët në vendngjarje, gënjyen publikisht për...

x
Me një kosto minimale, mësoni si të përgatisni vet në shtëpi akulloren më të shijshme që keni provuar ndonjëherë

Shkruar nga SOT.COM.AL 30 Qershor 2020

Recetë nga znj Katerina:
Përbërësit
1 litër qumësht
6-7 lugë sheqer
3-4 kokrra vezë
2 lugë niseshte
1 vanilje
1 lugë gjalpë
Fruta të thata
Reçel për servirje
Përgatitja
Fillimisht vendosim qumështin të vlojë dhe më pas e lemë t’i ulet pak temperatura.
Rrahim vezët me sheqerin, shtojmë gjalpin dhe niseshten dhe i përziejmë duke shtuar dhe qumështin e ngrohtë. E vendosim në tenxhere në zgarë/vatër të sobës duke e përzier derisa të lidhet. Në fund shtojmë vaniljen dhe arra e fruta të thata sipas dëshirës. E vendosim akulloren në një formë, e lemë të ftohet dhe më pas e vendosim në ngrirje për të paktën 8 orë.
Më të lexuarat


Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

A duhet ta lajmë orizin para se ta gatuajmë? Ekspertët i japin fund dilemës së amvisave

Një truk i thjeshtë si të pastroni enët nga ushqimi i djegur

Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë: Sfera kokosi vetëm me dy përbërës!

Paskemi vepruar gjithmonë gabim/ 3 mënyrat e sakta të shkrirjes së mishit të pulës

Truk për gatimin e simiteve të shijshme që do lëpini gishtat: Si t’ia arrini ta bymeni përherë brumin

I keni hedhur gjellës shumë kripë? Ekspertët e kuzhinës iu mësojnë 5 truket që do t’i shpëtojnë nga kjo situatë
